Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

duminică, 30 mai 2010

România, Eurovision-ul
şi părerea unui blogger penibil

...


După cum cred că bine ştiţi cu toţii, aseară a avut loc finala Eurovision 2010, concurs la care România a ocupat un excepţional loc 3! Performanţa Paulei Seling şi a lui Ovidiu Jacobsen este cu atât mai notabilă cu cât ei au egalat cea mai bună prezenţă de până acum a României la acest concurs care data din 2005 când ne-au reprezentat Luminiţa Anghel şi Sistem, cu diferenţa că de această dată reprezentanţii noştri au obţinut 162 de puncte, în timp ce acum 5 ani Luminiţa şi Sistem obţinuseră 158 de puncte.


Felicitări Paula! Felicitări Ovidiu!




Introducerea fiind făcută să trecem la subiect! Experienţele mele în legătură cu Eurovision-ul din ultimii ani lipsesc cu desăvârşire! În ultimii ani, aproape de fiecare dată preselecţia organizată de televiziunea publică a fost înconjurată de fel şi fel de scandaluri, la care mai adăugăm şi faptul că media participanţilor a scăzut de la an la an prin apariţia unor manelişti care au ţipat apoi sus şi tare că au fost neîndreptăţiţi de juriu şi faptul că an de an se pleacă de la premiza că am putea să câştigăm Eurovision-ul! Aşa că... eu unul nu mai am treabă cu Eurovision-ul! Punct.


Doamne Fereşte să câştigăm în următorii 10 ani concursul ăsta că tocmai ne-am face de râs în toată Europa! Unde să-l organizezi nene la Bucureşti ? La Sala Palatului? La Polivalentă? Pur şi simplu în capitala noastră nu avem un spaţiu unde să se poată desfăşura un asemenea eveniment... Trist dar adevărat!


În încheiere nu pot să nu dau citire unui "băiet" care a ţinut cu orice preţ să-şi exprime şi el părerea pe blogul său personal despre prezenţa României la Eurovision! Păcat că nu i-am mai găsit prima postare, dar din câte îmi amintesc spunea că România şi încă vreo 2 ţări ar fi făcut mult mai bine dacă nu s-ar fi prezentat la acest concurs! Cam asta era ideea principală, restul doar fabulaţii d'ale lui... Ce face acelaşi băiet azi?
Recunoaşte că a fost "cârcotaş, cusurgiu, anti-naţionalist şi anti-patriot şi a catalogat piesa de Eurovision a României de anul ăsta ca una submediocră". "Ba am plusat şi am pronosticat că nu se va clasa în primele 15 piese, mai ales în condiţiile unui concurs foarte puternic ca anul acesta. Nici acum nu înţeleg foarte bine cum o piesă care mie nu mi-a rămas cu nimic în cap nici după cinşpe ascultări, cu un show banal cu un pian prăfuit şi din care nu se remarcă decât costumul din latex al Paulei ( savuros, dar parcă insuficient) şi care nici nu poate fi numită prea originală în condiţiile în care nu prea poate fi încadrată în vreun gen muzical a reuşit să acumuleze 162 de puncte şi să ocupe locul 3 în finala de aseară" mai spune el! Postarea lui se încheie în cel mai penibil mod posibil: "Şi o ştire de ultimă oră. Printr-un proiect de lege adoptat de urgenţă în Parlamentul României, punctajul României de la finala Eurovision 2010 va fi redus cu 15 %, astfel piesa noastră coborând până pe locul 8. Va întrebaţi de ce nu i-au încadrat la reducerile de 25%? Păi s-au uitat la mutra lui Ovi şi i-au băgat la pensionari…"

Răspuns (fără a face aluzie la numele blogului tău): prietene eşti cel puţin penibil prin cele 2 comentarii ale tale la adresa echipei noastre! Dând la o parte patriotismul, tu nu realizezi că în spatele acestui loc 3 stă o muncă deloc uşoară! Atât au putut ei! Ţi se pare puţin? Cu o campanie mai susţinută prin Europa crezi că ai noştri ar fi reuşit să facă o impresie mai bună? Eu unul cred că da... Dar aşa cum am mai spus, Slavă Domnului că nu l-am câştigat, pentru că suntem incapabili deocamdată să organizăm aşa ceva la Bucureşti! Mai adaug doar faptul că ai fost răutăcios la adresa Paulei Seling, care chiar are voce! Dar poate ţie-ţi place Guţă! Poate Adi minune...


Restul comentaţi voi!




Share/Bookmark
România, Eurovision-ul
şi părerea unui blogger penibil

joi, 27 mai 2010

Băsescu despre pensia minimă garantată:
"Eram sub influenţa băuturilor alcoolice!"

...


Această postare ar fi trebuit să apară ieri, dar vestea cutremurătoare cu privire la trecerea în nefiinţă a maestrului Jean Constantin m-a determinat să o amân până astăzi.

Este absolut incredibil ce se întâmplă pe scena noastră politică! Opinia publică a fost de-a dreptul uluită când presa redat înregistrarea unei discuţii între preşedinte şi grupul parlamentar P.D.-L., discuţie purtată la Palatul Parlamentului în cadrul consultărilor preşedintelui cu grupurile parlamentare din arcul puterii.




După consultări discursul sforăitor al preşedintelui, plin de cifre şi de fel de fel de explicaţii, care să demonstreze necesitatea măsurilor de austeritate luate de guvernul Boc, aproape că nu a mai interesat pe nimeni! Cu toţii ştim că acea afurisită scrisoare de intenţie a fost deja trimisă la Fond şi că până ce această şleahtă de parveniţi în politică nu va fi înlăturată din spectrul puterii nu vom avea nici o şansă de relansare economică în aceste vremuri grele!


sursa: ironic.ro


Primul pas ar fi conştientizarea că acest guvern este absolut incapabil să gestioneze actuala situaţie a ţării! Dar sunt absolut convins că acesta va rămâne în picioare cât mai mult timp posibil, indiferent de evoluţia evenimentelor, indiferent de cât de dură va fi curba de sacrificiu!


sursa: ironic.ro



În loc să fie supra-impozitate produsele de lux, să se încerce diminuarea evaziunii fiscale, să fie relansată economia, ţara asta este adâncită pe zi ce trece în criză! Nicăieri în Europa, deşi afectate de criză, guvernele nu au tăiat pensiile! Doar în România! Şi nicăieri în lume un ministru al turismului nu iese public să-şi dovedească nevinovăţia şi moralitatea în cazul construirii de săli de sport şi de patinoare de milioane de euro în fel şi fel de sătuce uitate de lume, dar aflate sub umbrela partidului aflat la guvernare! Nicăieri doamna Elena Udrea nu s-a întâmplat aşa ceva! Într-o ţară normală eraţi destituită în secunda 2!


Voi conchide această postare cu cu o replică a domnului Vasile Marica, preşedintele Alianţei Sindicale Sed - Lex, la explicaţiile premierului, potrivit căruia Articolul 53 din Constituţie, referitor la restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi, ar legitima măsurile de austeritate.


Iată ARTICOLUL 53:

(1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.

(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii.


Iată replica domnului Vasile Marica: „Nici un articol de lege nu va putea opri furia populară dacă ea se va naşte!”




Share/Bookmark
Băsescu despre pensia minimă garantată:
"Eram sub influenţa băuturilor alcoolice!"

miercuri, 26 mai 2010

Jean Constantin a încetat din viaţă!!!

...


Pur şi simplu sunt înmărmurit! Jean Constantin a încetat din viaţă! Nu-mi vine să cred! Interpretul lui "Limbă" (Revanşa 1978, Duelul 1981, Supravieţuitorul 2008), "Ismail" ("Toate pânzele sus" - 1976), "Patraulea" (seria Brigada Diverse - 1970 1971), "Parpanghel" (seria Haiducii - 1968 1970) şi a atâtor şi atâtor roluri la Teatrul de Revistă - nu mai este printre noi!





Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat pe scenă la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957.




Unul dintre cei mai populari actori a trecut în lumea celor drepţi! Vor rămâne în memoria noastră rolurile sale, momentele de revelion care ne făceau să râdem cu lacrimi! Dumnezeu chiar vrea să-Şi facă un teatru acolo sus, şi i-a chemat la El rând pe rând pe toţi! Cuvintele sunt de prisos!


Condoleanţe familiei îndurerate!




Pe 22 aprilie 2010, împreună cu Draga Olteanu Matei, Jean Constantin a fost sărbătorit la împlinirea a 55 de ani de carieră în teatru şi film, în cadrul spectacolului "Frumosul de la Marea Neagră".




Dumnezeu să-l odihească în pace!





Share/Bookmark
Jean Constantin a încetat din viaţă!!!

luni, 24 mai 2010

Când un popor moare de foame,
este îndreptăţit să-şi mănânce conducătorii!



...

Aşa cum anunţasem, am fost miercuri 19 mai în Piaţa Victoriei! Un miting împotriva măsurilor de austeritate anunţate de preşedinte şi de guvern, un miting la care au participat toate confederaţiile sindicale, un miting care a coincis cu împlinirea a 3 ani de la suspendarea lui Traian Băsescu! Un referendum care eu unul mi-am dorit să treacă! N-a fost să fie! Cei mai mulţi dintre cei ce s-au prezentat atunci la vot s-au lăsat manipulaţi! Au crezut în lupta lui Traian Băsescu cu sistemul clientelar ce domină politica românească, au crezut în rapoartele lunare de activitate ale lui Traian Băsescu din Piaţa Universităţii! Au crezut minciunile lui! Nimic din ce a zis nu s-a întâmplat! Absolut nimic! Mai mult decât atât, de 6 ani de când este preşedinte, ţara este afundată într-o criză morală, într-o criză politică, într-un continuu scandal politic, stare în care nu s-a mai aflat ţara asta de la mijlocul anilor '30, când Regele Carol al II-lea încalcase promisiunea de a reveni în ţară fără metresa sa, Elena Lupescu, când şi atunci ţara se afla într-o criză cumplită, iar partidele politice erau macinate de scandaluri şi se fracţionau pentru a da naştere Frontului Renaşterii Naţionale! Şi astăzi ţara este în criză, partidele s-au tot rupt în încercarea de a se creea un partid prezidenţial (vezi PLD - rupt din PNL şi UNPR - rupt din PSD), iar Elena, o altă Elena se bucură de... de avantajele de a se afla la conducerea unui minister ce nu suferă deloc de austeritate!


Asta este valoarea actualei guvernări! Bunul simţ a devenit din ce în ce mai rar în ţara asta! Au demonstrat pensionarii în faţa Palatului Cotroceni... Aţi văzut vreo reacţie a preşedintelui? Au ieşit 50.000 de oameni în Piaţa Victoriei... Aţi văzut vreo reacţie a premierului? Ce ar mai trebui făcut pentru ca oamenii ăştia să înţeleagă că ţara nu-i mai vrea, că trebuie să plece??? Miercuri la asumarea răspunderii în Parlament sindicatele au anunţat că vor înconjura Palatul Parlamentului cu un lanţ uman! O grevă generală? Vom avea şi asta! Pe 31 mai sau poate chiar mai devreme vom avea şi grevă generală! Chiar trebuie să ajungem în situaţia Greciei, cu lupte de stradă? Sper că nu! Din tot sufletul sper că nu!

sursa: ironic.ro


Jurnalul Naţional a publicat un sondaj conform căruia 79,2% dintre români cred că lucrurile merg într-o direcţie greşită, majoritatea, 40,3% considerând că principalii vinovaţi sunt în egală măsură guvernul Boc şi Traian Băsescu! Sondajul mai arată imaginea principalilor lideri politici şi opţiunile celor intervievaţi în eventualitatea unor alegeri. Vă învit să-l urmăriţi!


Sper miercuri să fim cât mai mulţi la Palatul Parlamentului, iar pe 31 mai susţin cu toată puterea greva generală!


Pân'atunci s'auzim numai de bine!




Share/Bookmark
Când un popor moare de foame,
este îndreptăţit să-şi mănânce conducătorii!

vineri, 14 mai 2010

Anunţ important către ţară!

...

Public mai jos 2 comentarii lăsate de Costea:

"%%%%%O nouă revoluţie%%%%
Băsescu: Tăiem 25% din salariile bugetarilor, 15% din pensii şi şomaj!" Asta a spus azi, 6 mai 2010, Preşedintele nostru. Tineri, ridicaţi capul şi haideţi să ne unim şi să ne adunăm toate forţele ca să luam măsuri drastice împotriva sistemului din România. Azi România a căzut drastic pe o pantă a extremismului şi a batjocurei faţă de tot ceea ce înseamnă valori ale libertaţii omului! Numai noi suntem şansa unei generaţii. Este de neconceput cum în secolul XXI aşa ceva să se întâmple, să fim luaţi în batjocură şi bagaţi în datorii! În 1989 fraţii noştri şi-au vărsat sângele pentru ca nouă să ne fie bine! Unde e binele?!Numai noi suntem forţa ce putem schimba ceva."
8 mai 2010, 22:11



"LOCAŢIILE MITINGULUI DIN 28 MAI
Vineri, 28 mai, ora 18:00, va avea loc mitingul de care am mai menţionat, în care fiecare participant aruncă o ultimă spagă simbolică (10 bani) pentru cei care ne conduc atît de bine.
Locaţiile sunt după cum urmează:

BUCUREŞTI - PIAŢA VICTORIEI

TOATE judeţele - în faţa sediilor prefecturilor!

NU vă mai întrebaţi dacă mai vine cineva, răspândiţi singuri vestea şi astfel sigur vom fi mai mulţi!

NU mai porniţi de la ideea că degeaba ieşim în stradă!
NU îi mai lăsaţi să vă batjocorească!"
14 mai 2010, 16:51


Subscriu în totalitate celor spuse de el şi mă alătur îndemnului de a veni cât mai mulţi în Piaţa Victoriei şi în faţa prefecturilor din toată ţara! În comentariile anterioare am spus că voi fi prezent în Piaţa Victoriei, în speranţa că doar noi mai putem schimba în bine soarta acestei ţări! Să nu fiu greşit înţeles: nu îndemn la violenţă, dar îndemn la o solidaritate contra actualei puteri care a uitat că cea mai mare parte a românilor trăiesc la limita sărăciei!



Un miting pentru ROMÂNIA!!!


Pentru că vrem o altă ROMÂNIE, una cu care să ne mândrim!!!




Share/Bookmark
Anunţ important către ţară!

joi, 13 mai 2010

România geme sub ameninţarea grevelor!

...

Românii plătesc factura realegerii lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României! Banii din campania electorală, cu care s-au plătit pungile cu alimente bieţilor pensionari trebuie acum să se întoarcă la sponsori, şi ştim cu toţii că se întorc înzecit, poate chiar însutit! De unde? Simplu! Din banii care sunt tăiaţi acum din pensii, salarii şi alte ajutoare acordate de stat. Ca urmare, de două zile România este zguduită de proteste! Cel mai răvăşitor este cel al pensionarilor care au ieşit ieri în stradă, protestând în toată ţara! Palatul Cotroceni şi sediile prefecturilor din Constanţa, Galaţi, Suceava, Piatra Neamţ, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, Oradea ş.a.m.d. au fost pichetate de pensionari care au cerut demisia guvernului şi a preşedintelui! Anunţul preşedintelui de acum câteva zile conform căruia pensiile vor scădea cu 15%, salariile cu 25%, că vor fi diminuate de asemenea ajutoarele de şomaj, pentru nou - născuţi, în concluzie tot ce ţine de bugetul de stat, au provocat mari nemulţumiri în rândurile populaţiei!

sursa: ironic.ro



Se anunţă proteste de mare amploare în rândurile cadrelor didactice, funcţionarilor publici, agricultorilor, studenţilor... Ţara iese în stradă! Este inadmisibil ce se întâmplă! Incapacitatea actualilor guvernanţi duce umilirea noastră, a tuturor românilor, bineînţeles cu excepţia camarilei care stă în jurul "preşedintelui". Am pus ghilimelele pentru că devine din ce în ce mai clar că Traian Băsescu nu mai reprezintă poporul român şi nu se mai poate autointitula "preşedintele tuturor românilor"! Am spus-o sus şi tare şi o voi repeta indiferent de câte critici îmi voi atrage: Traian Băsescu este cea mai mare greşeală din istoria contemporană a României!


sursa: ironic.ro



Colac peste pupăză, Adrian Videanu a avut tupeul nesimţit să trimită o scrisoare de intenţie la Bruxelles, prin care solicita un răspuns în legătură cu accesarea unor fonduri europene pentru firma pe care o deţine - Marmosim sau ceva de genu (răspunsul a fost evident negativ, datorită incompatibilităţii cu funcţia sa ministerială), iar Boc anunţa că doreşte construirea unei săli de sport în comuna sa natală Răchiţele, infirmat imediat de doamna Udrea. Aşa zisa austeritate în ceea ce priveşte bugetele de achiziţie ale ministerelor e doar de faţadă! Tot ce ştiu fac, fără nici o jenă! Nu-i interesaeză absolut nimic! Renunţarea lor la salarii pe o perioadă de 6 luni pentru aşa zisul fond al solidarităţii este nici mai mult nici mai puţin decât dovada faptului că ei nu trăiesc din salarii! Principala lor sursa de venit nu este salariul de ministru sau indemnizaţiile aferente funcţiei!


E clar! Pe ăştia îi doare fix în cot de soarta noastră! Poate sunt prea radical, dar în opinia mea ar trebui trimişi toţi în exil în Congo! Toţi! Băsescu, Boc, Videanu, Berceanu, cu tot cu "nimfa din Pleşcoi" - alias Elena Udrea!




Share/Bookmark
România geme sub ameninţarea grevelor!

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!