Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

vineri, 20 martie 2009

Pe la noi... prin Românica....


Prima şi prima chestie care imi vine in minte şi o voi supune discuţiei, evident celor avizaţi, este întâmplarea ce se desfăşoara sub privirile noastre de câteva zile şi care are ca personaj principal pe nimeni alta decât don'şoara Băsescu. Fătuca noastră, altfel destul de simpatică la prima vedere, s-a decis sa candideze pentru un loc in Parlamentul European!Independent!!!
Nu punem la indoiala capacitatea domniei sale de a reprezenta cu cinste ţara noastra la
Bruxelles... Dar pare un pic cam putredă toata această intâmplare... Oare câţi tineri de 28-29 de ani din tara asta, altfel tot atât de capabili, îşi pot permite sa candideze pentru un loc in P.E. ??

Pare uşor sfidător pentru românii care se luptă cu greutăţile zi de zi, cu criza şi cu tot ceea ce inseamnă o viaţă in Romania, in mijlocul atâtor scandaluri ce macină societatea noastră, mai ales in ultimii 4 ani si jumătate, că acum, la finalul primului mandat (eu unul sper sa fie si ultimul) la şefia statului a domnului Băsescu, ''mezina familiei prezidenţiale'' s-a decis sa facă acest pas in cariera sa...
Imediat, media s-a impărtit in 2, iar susţinătorii domnisoarei Băsescu au sărit ca arşi, spunând: "Oricine are dreptul de a alege si de a fi ales!" Da! Sunt perfect de acord! Dar totuşi.... Să nu sfidăm marea majoritate a celor ce locuiesc in acastă ţară!

Daca don'şoara îi sfidează români, s-ar putea ca şi românii sa-l sfideze pe tătic la apropiatele alegeri ce vor avea loc în toamnă!

'Om trai si 'om vedea......




Share/Bookmark
Pe la noi... prin Românica....

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!