Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

vineri, 3 aprilie 2009

De la I.L. Caragiale... la farsele lui Buzdugan...Şi dacă ramuri bat in geam...


Aşa suna acum aproape 4 ani şi jumătate începutul unui sms care circula anonim pe telefoanele românilor, îndemnându-ne să mergem la vot şi să punem capăt sistemului ticăloşit care guverna România. Mulţi au crezut sincer în această stratagemă, mulţi au crezut că în sfârşit în România se va schimba ceva!!! Că în sfârşit se poate!!!
Revenim în zilele noastre şi am să vă rog să faceţi în mintea voastră o retrospectivă a ultimilor 4 ani şi jumătate! Ce veţi observa? Că în tot acest timp la cârma statului s-a aflat un fost comandant de navă, care a creeat şi a menţinut o stare permanentă de conflict, atât între instituţiile statului, cât şi între persoanele publice centrale. Doar cu un mic efort de memorie ne putem aminti de scandalurile din jurul bileţelelor care circulau între cele 2 palate, Victoria şi Cotroceni, de misterul din jurul celor 3 jurnalişti români răpiţi în Iraq, urmată mai apoi de fuga lui Omar Hayssam, interceptările telefonice ilegale şi aşa numita ''justiţie la televizor'' ( Dinu Patriciu, Codruţ Sereş, Jolt Nagy, Adrian Năstase, Miron Mitrea, Decebal Traian Remeş ), diverse incălcări ale Constituţiei (Preşedintele Băsescu este primul şef de stat suspendat de Parlament din istoria României), amestecul în campania electorală sau in treburile guvernului, culminând în ultimele zile cu mega-scandalul din jurul familiei Băsescu, 2 ş'un sfert, Popoviciu... Toate astea au menţinut starea de conflict şi de incertitudine în România. Unde mai pui că e şi criză... îţi vine să-ti iei câmpii, nevasta şi copiii (care are) şi sa te duci neneeee unde vezi cu ochii!!!
Chiar suntem ultima ţară din Europa??? Chiar la noi nu se pot indrepta lucrurile de loc??? Desigur, întrebările sunt retorice.... Normal că nu!!! Pentru că suntem o ţară de proşti, foarte bine ilustrată de nenea Iancu în schiţele sale şi de simpaticul Daniel Buzdugan în farsele lui matinale. Ne merităm soarta!!!
...... şi emigrez în Congo

Share/Bookmark

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu


Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!