Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

luni, 18 ianuarie 2010

Spectacolul continuă !!!

...


Ieri au fost alegeri în colegiul 1 din Bucureşti pentru locul rămas liber în Camera Deputaţilor, după plecarea lui Bogdan Olteanu la Banca Naţională. Conform legii, la alegerile parţiale nu au voie să se înscrie în cursă decât reprezentanţi ai partidelor parlamentare. S-au înscris Radu Stroe (P.N.L.) şi Honorius Prigoană (P.D.-L.), iar astăzi, aşa cum era de aşteptat s-au anunţat rezultatele: Radu Stroe - 70,17% (7.625 voturi), în timp ce Honorius Prigoană a obţinut 29,83% (3.242 voturi).

Un rezultat normal, zic eu, aşteptat de unii, deşi între cei 2 candidaţi nu puteau exista comparaţii.


În urma acestor rezultate au apărut şi reacţii: de felicitare în tabăra învingătoare, de încurajare în tabăra cealaltă... Dar cea mai vocală, cea mai spectaculoasă mi s-a părut a lui Silviu Prigoană, tatăl lui Honorius.
După ce a anunţat că este autorul propunerii de mutare a Parlamentului unicameral (o prostie ideea de parlament unicameral - am mai spus-o şi o repet) din Casa Poporului în ceea ce ar fi trebuit sa fie sediul Bibliotecii Naţionale (altă prostie mutarea Parlamentului din actualul sediu şi transformarea acestuia în Mall), deputatul P.D.-L. Silviu Prigoană nu se dezminte şi a reclamat că fiul său, Honorius a fost victima unor atacuri energetice şi i-a reproşat acestuia că nu a purtat cravată violet, sugerând astfel că a pierdut cursa pentru mandatul de deputat şi datorită acestui lucru. Întrebat cum comentează rezultatul slab al lui Honorius Prigoană la scrutinul de duminică, Silviu Prigoană a afirmat că este mulţumit, remarcând că acesta s-a bătut cu trei partide, cu un şef de campanie care este primar şi, pe deasupra a fost şi "atacat energetic". "Cum să fie slab? La 23 de ani 30% vi se pare slab? Nemaiţinând cont că am fost atacaţi energetic. I-am zis (lui Honorius Prigoană - n.r.): Ia-ţi, măi, cravată violet! El, nimic: Batman, Batman! Ce să îi fac?!", a susţinut Silviu Prigoană.


Cum sună asta? Vorba lu' Mircea Badea: "Carnavalul de la Rio e mic copil... la noi e adevăratul carnaval!"


Concluziile le trageţi voi...


Share/Bookmark
Spectacolul continuă !!!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!