Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

joi, 27 mai 2010

Băsescu despre pensia minimă garantată:
"Eram sub influenţa băuturilor alcoolice!"

...


Această postare ar fi trebuit să apară ieri, dar vestea cutremurătoare cu privire la trecerea în nefiinţă a maestrului Jean Constantin m-a determinat să o amân până astăzi.

Este absolut incredibil ce se întâmplă pe scena noastră politică! Opinia publică a fost de-a dreptul uluită când presa redat înregistrarea unei discuţii între preşedinte şi grupul parlamentar P.D.-L., discuţie purtată la Palatul Parlamentului în cadrul consultărilor preşedintelui cu grupurile parlamentare din arcul puterii.




După consultări discursul sforăitor al preşedintelui, plin de cifre şi de fel de fel de explicaţii, care să demonstreze necesitatea măsurilor de austeritate luate de guvernul Boc, aproape că nu a mai interesat pe nimeni! Cu toţii ştim că acea afurisită scrisoare de intenţie a fost deja trimisă la Fond şi că până ce această şleahtă de parveniţi în politică nu va fi înlăturată din spectrul puterii nu vom avea nici o şansă de relansare economică în aceste vremuri grele!


sursa: ironic.ro


Primul pas ar fi conştientizarea că acest guvern este absolut incapabil să gestioneze actuala situaţie a ţării! Dar sunt absolut convins că acesta va rămâne în picioare cât mai mult timp posibil, indiferent de evoluţia evenimentelor, indiferent de cât de dură va fi curba de sacrificiu!


sursa: ironic.ro



În loc să fie supra-impozitate produsele de lux, să se încerce diminuarea evaziunii fiscale, să fie relansată economia, ţara asta este adâncită pe zi ce trece în criză! Nicăieri în Europa, deşi afectate de criză, guvernele nu au tăiat pensiile! Doar în România! Şi nicăieri în lume un ministru al turismului nu iese public să-şi dovedească nevinovăţia şi moralitatea în cazul construirii de săli de sport şi de patinoare de milioane de euro în fel şi fel de sătuce uitate de lume, dar aflate sub umbrela partidului aflat la guvernare! Nicăieri doamna Elena Udrea nu s-a întâmplat aşa ceva! Într-o ţară normală eraţi destituită în secunda 2!


Voi conchide această postare cu cu o replică a domnului Vasile Marica, preşedintele Alianţei Sindicale Sed - Lex, la explicaţiile premierului, potrivit căruia Articolul 53 din Constituţie, referitor la restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi, ar legitima măsurile de austeritate.


Iată ARTICOLUL 53:

(1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.

(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii.


Iată replica domnului Vasile Marica: „Nici un articol de lege nu va putea opri furia populară dacă ea se va naşte!”




Share/Bookmark
Băsescu despre pensia minimă garantată:
"Eram sub influenţa băuturilor alcoolice!"

5 comentarii:

  1. imi cer scuze ca nu mai apareai acolo, dar stersesem blogroll.ul din greseala acum ceva vreme si nu am reusit nici acum sa ii pun pe toti la loc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci frumos! Mă bucur că ai remediat problema! Baftă mare şi spor la scris!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult blogul tau...îl urmăresc de fiecare dată când am timp şi mă informez din el (pentru că la TV nu mai mă mai uit).

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana nu pot decât să fiu mândru de cuvintele ce mi le-ai adresat! Îţi mulţumesc pentru vizită şi pentru comentariu!

    Te mai aştept şi cu alte ocazii, şi mai ales aştept să-ţi exprimi opiniile în legătură cu subiectele postate!

    Pân'atunci s'auzim numai de bine, baftă mare şi spor la scris!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare perfect adevarat, conducatorii tarii numai la betie pot da asemenea legi si noi toti nu sintem constienti de ce ne rezerva viitorul imediat si prelungit, sintem tot la fel, daca nu chiar mai beti ca guvernatii hoti(ei stiu ce fac) !!!
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!