Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

joi, 29 iulie 2010

Poate fi implicată Elena Udrea în vreo acţiune
fără să pornească un scandal?
"Explore the Carpathian garden"

...


Istoria României a fost dominată de-a lungul vremii de câteva Elene, pornind de la Elena Cuza şi Elena Văcărescu, continuând cu Elena Lupescu şi terminând cu sinistra Elena Ceauşescu. Ţinând de vremurile respective, putem face un joc de
imaginaţie şi să spunem că toate au stat la vremea lor în lumina reflectoarelor, influenţând mai mult sau mai puţin deciziile care se luau la nivel înalt (excepţie poate face de la acest caz doar Elena Văcărescu, exilată la Paris datorită idelei pe care o avea cu principele moştenitor al României Ferdinand I). Oricum ar fi, Elenele României au fost "sensibilităţi" ale sefilor statului, indiferent că s-a numit Al. I. Cuza, Ferdinand I, Carol al II-lea sau Nicolae Ceauşescu. Revenim la zilele noastre descoperim cu "încântare" că încă avem o Elenă, chiar două (a doua trebuie să mai crească, dar are potenţial).




Este bineînţeles vorba de Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, un minister bogat, care nu cunoaşte criza! Astăzi la Expoziţia Mondială de la Shanghai, este ziua României, iar ministrul de resort lansează un nou slogan turisitic: "Explore the Carpathian garden". Un slogan absolut penibil, cu
un logo pe măsură! Vechiul slogan turistic al României - "Land of choice" nu mai este de actualitate aşa că madan Udrea s-a gândit să vină cu ceva nou... Iar dacă vechiul slogan a costat "doar" 1,5 milioane de euro, noul slogan va costa 74 de milioane de euro, bani alocaţi din fonduri europene până în 2013. 74 de milioane de euro fraţilor!!! Unde mai punem că noul logo al României seamănă izbitor cu logo-ul unei firme britanice de transport în comun. Pe blogul său, piticu prezintă informaţii interesante despre noul logo al turismului românesc! Chiar vă invit să-i vizitaţi blogul!


sursa : antena3.ro



Niciodată, în nici un guvern de după 1989, ministrul turismului nu s-a bucurat de o asemenea influenţă, de atâta putere de gestionare a fondurilor europene şi nu numai! Posesoarea unui portofoliu mic, Elena Udrea eclipsează însă miniştrii mult mai importanţi, ale căror puncte de vedere chiar ar trebui să conteze... Dar când ne gândim la un Boc, Videanu, Berceanu sau Vlădescu e de înţeles această atitudine!


Împăraţii romani de odinioară, stăpâneau masele oferind pe lângă mijloace de subzistenţă - pâine, şi distracţie, pentru a-şi câştiga popularitatea şi a abate atenţia de la problemele grave cu care se confrunta imperiul. Astfel s-a născut expresia "panem et circenses", adică "pâine şi circ". Aceasta este adevărata strategie a actualilor guvernanţi, cu diferenţa că ei oferă mai puţină pâine şi mai mult circ! Iar la noi prinde!


În loc să fie folosiţi cei 74 de milioane de euro în lucruri cu adevărat importante pentru ţară, noi creem logo-uri, branduri turistice şi alte prostii de genu... Asta aşa... să aibă şi doamna Udrea de lucru... Să nu se plictisească ea, dar să ne plictisească pe noi... Când o să scăpăm de ăştia nu ştiu... Sper să scăpăm odată şi odată... Sper!




Share/Bookmark
Poate fi implicată Elena Udrea în vreo acţiune
fără să pornească un scandal?
"Explore the Carpathian garden"

10 comentarii:

  1. Asta ne dovedeste cit de jos am ajuns !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze de offtopic.
    Se pregăteşte schimbarea Constituţiei în curând. Numărul de mandate prezidenţiale va fi nelimitat. Este posibil să ni se ia dreptul de a vota preşedintele şi să se dea la Parlament.
    Acum când scriu aceste rânduri una dintre firmele fratelui preşedintelui tipăreşte cartele de raţionalizare a mâncării.
    Ceauşescu faţă de nenorociţii ăştia era mai bun pentru că duceam lipsă de mâncare dar puteam să ne cumpărăm aragaz şi aspirator.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania-i guvernata de un clan de mafioti
    Plini de ei si de emfaza, da-n gandire, niste tonti.
    Jalnice marionete raspund numai la comanda
    Trasi de sfori ei actioneaza idiot si la gramada.

    N-au idee si nici jena, tot ce fac ei e năuc,
    Menit sa ascunda-n ceata ale lor pofte de lup,
    Pusi la oi sa le pazeasca, sa le apere de fiare
    Au dat iama de urgenta in năroadele mioare.

    RăspundețiȘtergere
  4. E umilitor pentru popor, ce se intampla in romania : citesc ziarele in fiecare zi, si tot nu-mi vine a crede ca-i adevarat, ce citesc.
    Exista o singura solutie : plecati din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  5. La ce sa te mai astepti de la tanti Udrea? Tot ce poate fi mai rau, mai egoist, mai urat si mai prost se afla in omu asta.Nu are pic de integritate morala, are o perspectiva limitata la propriul cont bancar, iar tupeul....poate lejer sa se dueleze cu tigancile alea cu fuste de te agaseaza prin piete si prin tramvaie.

    Dar cel mai important, domnul Basescu, domnul Videanu, domnul Berceanu, o tolereaza, pentru ca cu totii stiu cat de multa atentie atrage. Si astfel ei pot sa isi mai umfle un pic buzunarele.

    RăspundețiȘtergere
  6. din banii cheltuiti pe frunza cati km de diguri se construiau cate sate se salvau cate case ramaneau in picioare cate holde erau verzi inca si cati oameni....??--o astept pe elena sa completeze dupa cum o lasa sufletul f

    RăspundețiȘtergere
  7. O singura parcare (fara plata - tiganii astia de co-nationali ai nostri te taxeaza pt pietrisul de pe marginea drumului) pe Transfagarasan era mai utila decat frunza vietii. Da, e un sample gratuit de pe net care orice copil de 14 ani putea sa il descarce si sa scrie Romania langa el. Primea o carte ca premiu si o strangere de mana de la Base si nu costa nimic...

    BTW, bannerul tau exista de mult pe "chestii care ne omoara" si e functional! acuma e varianta cu tricolorul in spate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am o propunere pt tine www.axyy-filme.com in dreapta am acolo o categorie : BLOGURI INTERESANTE
    te-ar interesa sa ajungi acolo daca da,da un replay la mesaj sau
    Add id messenger happy_dar@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Raspunsul este NU! Totodata sa nu uitam ca sunt multe informatii despre Traian Basescu. Cine este, ce a facut si care-i este trecutul lui Basescu? Ele trebuie mediatizate in permanenta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Starea Natiunii e foarte grea !
    Numai noi avem puterea sa o schimbam.
    Salut !

    Odorica

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!