Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

luni, 12 iulie 2010

Vreau caracatiţa împuşcată !
(părerea mea !!!)

...


Sărbătoare la Madrid, sărbătoare la Barcelona,
sărbătoare pe tot cuprinsul Peninsulei Iberice ! Spania este noua campioană mondială la fotbal ! În finala disputată în această seară la Johannesburg, "furia roja" a învins "portocala mecanică" cu 1 - 0, printr-un gol marcat de Andres Iniesta în minutul 117. A fost un meci deosebit de tacticizat, plin de încărcătură şi dramatism, presărat cu ocazii de ambele părţi. După 7 meciuri în care a prezis cu exactitate învingătoarea, şi de data aceasta caracatiţa Paul a nimerit câştigătoarea partidei, declanşând o adevărată caracatiţomanie pe toate meridianele globului. Olandezii au sărit şi ei cu o caracatiţă a lor - Paulinne, care a prezis ca învingătoare Olanda, balanţa necuvântătoarelor fiind înclinată de un papagal din Singapore, care a prezis la rândul lui ca învingătoare Spania. Casele de pariuri din Londra remarcau o reorientare masivă a pariorilor, care deşi iniţial pariaseră pe Olanda pentru câştigarea Campionatului Mondial, după predicţia caracatiţei Paul şi-au schimbat pariurile, mizând pe Spania.




Eu unul, în această partidă am ţinut cu Olanda. Ţin cu Olanda de la turneul final din Franţa - 1998, când în reprezentativa antrenată de Guus Hiddink evoluau jucători remarcabili, precum Patrick Kluivert, Marc Overmars, Edwin van der Sar, Phillip Cocu, Frank de Boer, Ronald de Boer, Clarence Seedorf, Edgar Davids (celebru pentru ochelarii săi) şi alţii. A rămas în memoria mea semifinala cu Brazilia terminată cu scorul de 5 - 3 (1 - 1 după prelungiri şi 4 - 2 după penalty-uri
).


În precedenta mea postare spuneam că aştept eliminarea Spaniei. Ghinion ! Tocmai Spania a învins favorita mea ! A fost singura înfrângere suferită de Olanda la acest turneu final şi aceea după prelungiri.


Felicitări învingătorilor !!!

Onoare învinşilor !!!


Ediţia Africa de Sud 2010 s-a încheiat. Următorul turneu final va avea loc în Brazilia, în anul 2014.




Share/Bookmark
Vreau caracatiţa împuşcată !
(părerea mea !!!)

Un comentariu:

  1. Scuze pentru că sunt offtopic.
    Asta i-am scris lui Udrea care se văiata, vai, că este şicanată de presa încă necoruptă.
    ..........
    Tu vorbeşti despre cinste draguţă? Distrugi Piaţa Universităţii împreună cu barbăţelul tău. Populaţia vă uraşte şi vă vrea morţi pe toţi inclusiv pe Băsescu. Daca va fi revoluţie o să pun mâna pe armă să vă înlătur nenorociţilor. Acuzaţi guvernarea trecută? Ha, ha, ha, păi voi viermilor aţi fost în trecut.
    Dacă ar fi o justiţie corectă în ţara asta oameni de genul vostru ar înfunda puscăriile.
    Îl urâm pe Băsescu, jegul care şi-a băgat comandantul la canal şi este încă membru activ al securităţii...
    Dacă proştii care au votat cu ochii închişi manelişti de genul vostru nu ştiu de unde vin cele 86 de miliarde din datoria externă o să ţi-o spună unul care ştie toate măgăriile voastre:
    80 de miliarde vin din privat, 6 miliarde aparţin populaţiei.
    Cel 80 de miliarde provin de la şmecheri gen Patriciu (2 miliarde), barbăţelul tau şi restul care au investit în construcţii şi au luat-o în freză.
    De ce trebuie să sufere populaţia pentru că voi acoperiţi clientela politică? Nenorociţilor! Vă urâm!

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!