Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

vineri, 27 martie 2009

''Eterna şi fascinanta Românie''



Acum 2 seri
, în emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, la Antena3, s-a întâmplat un lucru excepţional, doar în România posibil...
Premierul României a sunat în direct, nu pentru a lămuri opinia publică în legătură cu ''chestiunile arzătoare'', sau situaţia gravă pe care o traversează ţara noastră în momentul de faţă, nu pentru a da detalii cu privire la împrumutul de la FMI, sau cu privire la măsurile anti-criză pe care guvernul este dispus sa le implementeze... Ce criză, ce FMI, ce inflaţie, ce şomaj, ce sănătate, ce invăţământ, ce infrastructură ??? Nu astea sunt problemele României!!! Altceva îl deranja pe domnul Boc... Altceva l-a determinat pe premier sa intre în direct!!!
Intervenţia domnului Boc a fost determinată de comentariile invitaţilor în studio referitoare la o poză de grup făcută la Reuniunea Mondială a Procurorilor, desfăşurată la Bucureşti, poză în care şeful Guvernului a fost surprins stând pe vârfuri. Este absolut comic şi absolut ridicol, că în momentul în care ţara noastră se confruntă cu atâtea probleme, premierul intervine într-o emisiune în direct pentru a oferi lămuriri cu privire la momentul în care s-a făcut acea poză de grup!!! De remarcat faptul că la o altă întrevedere cu procurorii, sosind la tribuna la care urma sa ia cuvântul, preşedintele Băsescu, a afirmat ''Dacă ai nenorocul sa te fi născut un pic mai scund decât doamna procuror-general Kovecy, ai o veritabilă problemă să vorbeşti la acest microfon. După care râzând în stilu-i caracteristic, s-a întors spre domnul Boc, adăugând: ''Să vedem cum va vorbi domnul Boc'' moment în care toată sala a izbucnit în hohote de râs. Urmarea? Domnul Boc nu a mai luat cuvântul la acea întrunire. Liniştiţi putem trage concluzia că Premierul României trăieşte o tragedie în care întregile sale calităţi şi valori sunt călcate tot timpul în picioare de un şef pe care îl acceptă pentru că l-a adus la acest nivel, pentru că îşi doreşte să rămână la acest nivel (doreşte să rămână prim-ministru al României), motiv pentru care acceptă orice umilire din partea acestuia.
Faptul că domnul Boc a sunat în direct, să ofere explicaţii cu privire la momentul în care s-a facut acea poză de grup, este un semnal de alarmă! Faptul că domnia-sa este complexat de înălţimea sa ne oferă o imagine completă în legătură cu profilul psihologic al omului care se vrea a fi şeful executivului, unul dintre principalii oameni în stat!!!




Share/Bookmark

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!