Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

vineri, 18 decembrie 2009

Acum avem şi premieeeeeer !!!!!!!!!

...



"La vremuri noi..... tot noi....." - ăsta pare a fi dictonul după care se ghidează Traian Băsescu la un nou început de mandat! Liviu Negoiţă şi-a depus mandatul, iar "proaspătul" preşedinte Traian Băsescu a desemnat un nou premier care să se ocupe de alcătuirea unui nou cabinet! Surprizăăăăăă!!!! Din jobenul soluţiilor anti-criză, preşedintele a scos soluţia munune: Emil Boc!!!!






Nu lipsesc de asemenea, din "noul" cabinet nume mai vechi, ca Adriean Videanu, Radu Berceanu, Vasile Blaga, Elena Udrea (deşi aceasta din urmă s-ar părea că întâmpină anumite dificultăţi din partea colegilor), cărora li se vor alătura Valeriu Tabară şi Sever Voinescu-Cotoi.



De ce nu a spus Domnul Traian Băsescu în timpul campaniei electorale ce are de gând ? De ce nu a spus că se gandeşte să-l numească pe Emil Boc, acest umil servitor al Domniei Sale, din nou în funcţia de prim-ministru? Românii ar fi ştiut cum stau lucrurile, şi ar fi votat în cunoştinţă de cauză... Poate că ar fi votat în cunoştinţă de cauză... Poate....






De notat, dacă mai era nevoie, că Traian
Băsescu nu mai vrea un nou Tăriceanu, adică un premier independent de Domnia Sa, cu care să existe posibilitatea unei lupte în următorii 3 ani (atât a mai rămas până la următoarele alegeri parlamentare), asemeni celei cu Călin Tăriceanu din primii 4 ani, ai primului său mandat. Astfel că, pentru un mandat liniştit, a preferat să-l numească pe Emil Boc!






Share/Bookmark
Acum avem şi premieeeeeer !!!!!!!!!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!