Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

luni, 24 mai 2010

Când un popor moare de foame,
este îndreptăţit să-şi mănânce conducătorii!



...

Aşa cum anunţasem, am fost miercuri 19 mai în Piaţa Victoriei! Un miting împotriva măsurilor de austeritate anunţate de preşedinte şi de guvern, un miting la care au participat toate confederaţiile sindicale, un miting care a coincis cu împlinirea a 3 ani de la suspendarea lui Traian Băsescu! Un referendum care eu unul mi-am dorit să treacă! N-a fost să fie! Cei mai mulţi dintre cei ce s-au prezentat atunci la vot s-au lăsat manipulaţi! Au crezut în lupta lui Traian Băsescu cu sistemul clientelar ce domină politica românească, au crezut în rapoartele lunare de activitate ale lui Traian Băsescu din Piaţa Universităţii! Au crezut minciunile lui! Nimic din ce a zis nu s-a întâmplat! Absolut nimic! Mai mult decât atât, de 6 ani de când este preşedinte, ţara este afundată într-o criză morală, într-o criză politică, într-un continuu scandal politic, stare în care nu s-a mai aflat ţara asta de la mijlocul anilor '30, când Regele Carol al II-lea încalcase promisiunea de a reveni în ţară fără metresa sa, Elena Lupescu, când şi atunci ţara se afla într-o criză cumplită, iar partidele politice erau macinate de scandaluri şi se fracţionau pentru a da naştere Frontului Renaşterii Naţionale! Şi astăzi ţara este în criză, partidele s-au tot rupt în încercarea de a se creea un partid prezidenţial (vezi PLD - rupt din PNL şi UNPR - rupt din PSD), iar Elena, o altă Elena se bucură de... de avantajele de a se afla la conducerea unui minister ce nu suferă deloc de austeritate!


Asta este valoarea actualei guvernări! Bunul simţ a devenit din ce în ce mai rar în ţara asta! Au demonstrat pensionarii în faţa Palatului Cotroceni... Aţi văzut vreo reacţie a preşedintelui? Au ieşit 50.000 de oameni în Piaţa Victoriei... Aţi văzut vreo reacţie a premierului? Ce ar mai trebui făcut pentru ca oamenii ăştia să înţeleagă că ţara nu-i mai vrea, că trebuie să plece??? Miercuri la asumarea răspunderii în Parlament sindicatele au anunţat că vor înconjura Palatul Parlamentului cu un lanţ uman! O grevă generală? Vom avea şi asta! Pe 31 mai sau poate chiar mai devreme vom avea şi grevă generală! Chiar trebuie să ajungem în situaţia Greciei, cu lupte de stradă? Sper că nu! Din tot sufletul sper că nu!

sursa: ironic.ro


Jurnalul Naţional a publicat un sondaj conform căruia 79,2% dintre români cred că lucrurile merg într-o direcţie greşită, majoritatea, 40,3% considerând că principalii vinovaţi sunt în egală măsură guvernul Boc şi Traian Băsescu! Sondajul mai arată imaginea principalilor lideri politici şi opţiunile celor intervievaţi în eventualitatea unor alegeri. Vă învit să-l urmăriţi!


Sper miercuri să fim cât mai mulţi la Palatul Parlamentului, iar pe 31 mai susţin cu toată puterea greva generală!


Pân'atunci s'auzim numai de bine!




Share/Bookmark
Când un popor moare de foame,
este îndreptăţit să-şi mănânce conducătorii!

7 comentarii:

  1. Ca un raspuns la ceea ce ai spus tu, mai exact la acest pasaj din articol: "...Ce ar mai trebui făcut pentru ca oamenii ăştia să înţeleagă că ţara nu-i mai vrea, că trebuie să plece??? Miercuri la asumarea răspunderii în Parlament sindicatele au anunţat că vor înconjura Palatul Parlamentului cu un lanţ uman! O grevă generală? Vom avea şi asta! Pe 31 mai sau poate chiar mai devreme vom avea şi grevă generală! Chiar trebuie să ajungem în situaţia Greciei, cu lupte de stradă? Sper că nu! Din tot sufletul sper că nu!..."

    Pana acum i-a durut in fund de greve si mahifestari, i-a durut in fund de noi restul. Desi nu sustin si nu sunt adeptul violentei, cei care ne-au adus in situatia asta nu pot fi dati de acolo de unde sunt acum decat cu forta! O greva, o manisfestare sau orice alta cale de protesc nu are nici o valoare in zilele astea in ochii lor! Noi tipam dupa drepturile noastre, ei ne sapa groapa! Cat despre aceasta posibila teorie conform carora am putea ajunge la fel ca Grecia...spun sincer ca suntem mai reu decat ei in acest moment la capitolul trai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt perfect de acord cu tine Florin! Suntem mult sub Grecia din punct de vedere al nivelului de trai! Dar nu mi-aş dori să ajungem la lupte de stradă! Îmi doresc ca actualii guvernanţi să înţeleagă că li s-a dat şansa să conducă ţara! Nu au reuşit decât să o afunde şi mai rău în criză! Să plece şi să lase locul altora mai competenţi... Dacă există alţii mai competenţi!

    Baftă mare şi mulţam fain de opinie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimeni nu vrea sa ne plece conducatorii cu violenta, dar altfel nu se poate. Nu vor si pace !
    Sa speram intr-un viitor mai promitator dupa plecarea lor !

    RăspundețiȘtergere
  4. Să sperăm! Asta ne-a mai rămas... Cam trist...

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta am scris la chelios pe blog:
    Vinde, pleacă, mori!
    Te urâm pentru că Helder a ajuns la Dinamo.
    Ce i se întâmpla ciobanului este parfum pe lângă ce vei păţi tu...
    Comunistule sper să te ia DNA pentru hoţiile pe care le-ai facut...
    Unde sunt jucătorii promişi lui Andone?
    Ai dristrus un club, Corvinul Hunedoara, acum pregăteşti distrugerea clubului Rapid... Dacă încerci ceva îţi luăm scalpul...
    Apropo: Când o să plăteşti impozitele la stat? Datoria de 86 de miliarde de euro se împarte aşa: 80 în privat: construcţii, etc şi 6 miliarde aparţine populaţiei... Moarte corupţilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi eu sunt dezamăgit de trecerea lui Helder la Dinamo şi nici eu nu-l am la inimă pe George Copos! Cu Helder sau fără, noi vom rămâne alături de echipă!

    Aş avea rugămintea de a încerca să adaugi comentarii legate de subiectul postării!

    Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu consider că până nu vom scăpa ţara de canaliile ce ne conduc şi de tentaculele ce îi înconjoară nu putem să evoluăm...
    Personaje ca el se vindecă cu zeamă de glonţ...
    La final pentru matelot OMu-e Mare... :))

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!