Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

sâmbătă, 12 februarie 2011

Victor Ciutacu - Vorbe Grele

Pur şi simplu THE BEST

...


Motto: "Au făcut copiii noştri dinţi
Muşcă din bunici şi din părinţi
Muşcă din văzduh şi din pământ
Muşcă şi din morţii din mormânt."

Tudor GheorgheStimate domnule Victor Ciutacu, ştiam că eşti bun în ceea ce faci, că ai o emisiune extraordinară, cerebrală, pe care o urmăresc de fiecare dată, şi că de cele mai multe ori reuşeşti să faci zop concurenţa pe segmentul tău orar!


Emisiunea de aseară - 11.02.2011, a fost pur şi simplu fabuloasă, exact cum l-ai prezentat pe invitatul tău - Maestrul Tudor Gheorghe! Emisiunea ta e foarte bună, dar graţie Maestrului, ea a devenit fabuloasă! Am văzut-o de 3 ori şi nu m-am săturat!

"Genialitatea în forma ei cea mai pură... Vocea unui neam, însufleţirea unui popor... Există români care nu ignoră contemporaneitatea şi mai ales privilegiul de a redobândi spiritul ţăranului ancestral, iar prin ei, România o să dăinuie încă o vecie. Multumim!"


Ăsta e comentariul tău la acest clip absolut superb! La care eu nu mai pot adăuga decât faptul că nu ne dăm seama de cât de norocoşi suntem că avem în cultura noastră o asemenea icoană! Suntem prea mici pe lângă Maestrul Tudor Gheorghe, şi oricât ne-am strădui n-am putea să răsplătim pe deplin genialitatea sa! Tudor Gheorghe e printre puţinii care ne aduc aminte că suntem români şi ne fac să fim mândri de asta! Pentru asta Maestre, poporul ar trebui să se plece în faţa ta, să facă o reverenţă ca-n faţa unui rege! Îţi mulţumim Maestre că exişti!După Florin Piersic şi Victor Rebengiuc, Maestru Tudor Gheorghe ar trebui să aibă obligatoriu şi el o stea pe "walk of fame-ul" românesc, proaspăt inaugurat! O idee foarte bună!

"Treziţi-vă români că aţi dormit destul!"
Amza Pelea - replică din filmul "Mihai Viteazu"
Share/Bookmark
Victor Ciutacu - Vorbe Grele

Pur şi simplu THE BEST

14 comentarii:

 1. DA!DA! DA!
  Şi imediat o să afişez bennerul, chiar două bennere, dacă nu te superi!:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Imperial !
  Tudor Gheorghe e magnific. Oricine ce ar spune, el este un artist fără concurenţă în ale cântecului.

  Noa serbus şi să ai parte de un sfârşit de săptămână fain.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. NU PUBLICA!!!
  Uite un articol despre fosta arenă FC Naţional distrusă de Dragomir pentru că s-au împotrivit sistemului:
  http://costeamircea.blogspot.com/2011/02/la-brat-cu-nesansa.html#comments

  RăspundețiȘtergere
 5. Un film care se aseamană cu ce se întamplă în rromânia, comuniştii de genul: pcr-steoaia-dinumu-prostsport-Gcursp-vadim-paunescu, acuza de comunism Regalitatea: Rapid-Sportul-PNŢ-Ion Ratiu-familia Bălacenilor.
  http://www.cinemagia.ro/filme/flammen-citronen-flame-si-citron-29467/

  RăspundețiȘtergere
 6. WOW, asa am reusit si eu sa vad aceasta emisiune, si intr-adevar, toata stima din partea mea! O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna,

  Vreau sa iti propun sa facem schimb de linkuri, sa ne promovam reciproc. Eu te-am adaugat in lista mea de bloguri partenere. Vrei sa ma adaugi si tu? Eu sunt MonkeyMade - http://lahanulmaimutelor.blogspot.com/

  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 9. Romaniei i-a disparut rostul?
  O ţară cu oameni fără rost, cu oraşe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, maşini şi ţoale fără rost, cu relaţii şi discuţii fără rost, cu minciuni şi înşelătorii care nu duc nicăieri.
  Care-i starea natiunii?

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 11. Salut!

  Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.

  :) Numai bine!

  RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!