Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

Anti-manele!

...


Iniţiez aici o nouă rubrică pe care o voi numi "Anti-manele!".  Despre ce e vorba: aici veţi găsi videoclipuri care au facut carieră de-a lungul vremii, care au bucurat milioane de oameni din toate colţurile lumii! Videoclipul va fi schimbat la o săptămână, în fiecare vineri. O reacţie la ideea cum că 99% dintre români ascultă manele, pe care eu o consider total falsă!

Bineînţeles aştept să trimiteţi la rubrica "Off topic" şi propunerile voastre de videoclipuri care vor fi prezentate aici. Iar la sfârşit voi încerca să iniţiez şi un vot în legătură cu piesa respectivă. Sper să generăm astfel o discuţie frumoasă! Un grup de copii care cântă extraordinar! Pe mine chiar m-au impresionat! Reprezentaţia are loc pe scena Albert Hall din Londra.


Câteva cuvinte despre Albert Hall - wikipediaRoyal Albert Hall este una dintre construcţiile deosebite ale Londrei. A fost inaugurată în 1871, de către Regina Victoria, iar de atunci, cei mai mari artişti ai lumii muzicale şi nu numai, au fost prezenţi pe scena de spectacole. În fiecare an, aceasta găzduieşte peste 350 de evenimente, inclusiv concerte clasice, rock şi pop, operă şi balet, evenimente legate de comunitate, şcoală, spectacole de caritate sau banchete generoase. 

Sala trebuia numită iniţial "Pavilionul Central de Arte şi Ştiinţă", denumirea sa fiind schimbată de regina Victoria în "Royal Albert Hall of Arts and Sciences" în memoria soţului său decedat, prinţul consort Albert.


Între 1996 şi 2004 "Royal Albert Hall" a fost supusă unui amplu program de renovare şi dezvoltare, pentru a putea face faţă noilor provocări ale timpurilor noastre.


Am spicuit doar câteva cuvinte din wikipedia, dar povestea acestei săli este absolut deosebită. Vă salut! S'auzim numai de bine!
Share/Bookmark
Anti-manele!

5 comentarii:

 1. foarte interesanta initiativa ! daca imi permiti si mie sa imi pun pe blog imaginea cu "Base nu e presedintele meu", te rog sa imi dai de stire pe claudiudkn@yahoo.com. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Te-ai trezit tarziu. Manelele au murit. Acuma e hhhausu! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. @Antiblog: Sigur că ai acceptul meu! Ţi-am dat add în lista mea de mess şi îndată ce îmi dai accept luăm legătura! Mulţam fain pentru că exprimarea punctului tău de vedere!  @Amiba: "Hhhausu", cum zici tu, nu cred că e chiar aşa nociv... Plus că hhhaus-erii nu ne fac de râs în afara graniţelor... Să nu se înţeleagă acum că sunt vreun "hhhaus-er". Nici de cum... Comportamentul şi mentalitatea manelarilor sunt mult sub "standardele europene"! Ăştia sunt printre principalele probleme ale societăţii noastre!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ziyati, eu am toate "anotimpurile" lui Tudor Gheorghe. Dar, pentru ca exista intotdeauna un "dar", nu sunt din concert si nu sunt video. Numai audio, mp3! Daca te intereseaza...

  Fac parte din "1 la suta", asa ca sustin initiativa ta. Totusi cu un singur blog nu se face cultura muzicala. Aici TV-urile sunt mult mai tari decat internetul. Iar "Antenele" cu ce implica (cu exeptia "3") - "1","2", "Euforia"- promoveava in cel mai desantat hal stilul de viata manelist.Pentru mine, "artistii" incepand cu Loredana si terminand cu dracu' sa-i ia! ca nu le stiu numele sunt tot exponentii manelismului. Nu o sa-mi obosesc nicicand neuronul sa le retin numele. Despre celelalte televiziuni nici nu are rost sa vorbesc. Catastrofale! Sunt, inca, "watcher de Antena3 si de Ciutacu" (de-aia am mentionat Antenele), nu stiu cat o sa mai dureze insa. Manelele reale de la Gadea si silicoanele lui Badea ma cam trimit la plimbare. Cred ca de-aia a fost inventat si Discovery. Pentru anti-manelisti. Mai e Ciutacu... " 'Om vedea..."
  Pe scurt! Manelele si manelismul imi povoaca alergie. La creier!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Silviu te anunţ că am eu câteva "anotimpuri" - "Iarna" şi "Toamna"... Crede-mă că şi eu m-am chinuit să fac rost de toate, dar nu le-am găsit decât pe astea 2. Sunt superbe!

  Dacă vrei îmi laşi la "Sugestii" adresa ta de e-mail, iar eu le încarc pe transfer.ro şi o să primeşti pe mail un link de unde le poţi downloada.

  RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!