Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

luni, 11 ianuarie 2010

Puteţi să începeţi să strângeţi din dinţi !!!!




Cu chiu, cu vai se va aproba mult doritul buget al ţării, fără de care România nu ar primi a treia şi a pa
tra tranşă de la F.M.I (de parcă ne-ar mai ajuta la ceva aceşti bani). S-a reuşit îndatorarea peste măsură a acestei ţări, atât pentru noi, dar şi pentru generaţia următoare, fără să se fi realizat ceva concret, fără să fi iesit din criză, fără ca nivelul de trai să se fi îmbunătăţit, fără ca... fără ca...


Pentru aceste lucruri



FELICITĂRI DOMNULE BĂSESCU!!!




FELICITĂRI DOMNULE EMIL BOC!!!





Avem un guvern împărţit în două tabere, o tabără a greilor PDL-ului, a privilegiaţilor, din anturajul lui Traian Băsescu, cu Udrea (dezvoltare regională şi turism), Blaga (interne), Berceanu (transporturi), Videanu (economie) - ale căror ministere au bugete generoase, pe măsura rangului, şi o a doua tabără, a celor mici - Mihai Şeitan (muncă şi protecţie socială), Ornest Onofrei (agricultură), Cătălin Croitoru (educaţie), Attila Cseke (sănătate) sau Kelemen Hunor (cultură) cu bugete foarte mici.




Deşi s-a aprobat un buget de criză, deşi se anunţă disponibilizări pe bandă rulantă, primele de sărbători, bonusurile şi salariile reprezintă o sumă mai mare cu 30% decât cea de anul trecut, în timp ce în mediul de afaceri, pentru intreprinderile mici şi mijlocii, totul pare să se fi transformat într-o bătălie fantastică de supravieţuire economică!



Celor, până nu demult admiratori ai lui Traian Băsescu, care spun zilele acestea că situaţia ţării este dezastruoasă, uimiţi că salariile nu cresc, că punctul de pensie este îngheţat, că România, din ce în ce mai falimentară, mai prost administrată, începe să devină ţara taxelor fără noimă, le transmit cu multă căldură "ciocu' mic", vă meritaţi soarta fraţilor! Vă meritaţi pe deplin soarta, la fel ca noi toţi care n-am emigrat şi am ales să trăim în această ţară, care nu ne-am născut în familia Băsescu, Videanu sau Prigoană, şi care seara,de la facultate sau de la serviciu în drum spre casă, trecem pe la shaormărie! Încă mai trecem pe la shaormărie... Cu toţii suntem vinovaţi!





Share/Bookmark
Puteţi să începeţi să strângeţi din dinţi !!!!

3 comentarii:

  1. Nu esti informat! La educatie, e Funeriu! Iar dupa "Felicitari" se pune virgula:P!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă amuzi... Cred că am luat prima listă cu membrii cabinetului, până să fie înlocuit Croitoru cu Funeriu. Oricare dintre ei ar fi, amândoi sunt niste anonimi, la fel ca şi Şeitan sau Onofrei sau Cseke Atilla! Gravitatea lucrurilor nu e aici! Gravitatea lucrurilor e că de toţi mamelucii aştia din guvern depinde soarta noastră, viitorul nostru!

    Virgulă nu am pus pentru că exclamaţia reprezintă întreaga propoziţie.

    Concluzie: Bravo! Comentariu pertinent! Aştept şi altele!

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant...
    din pacate ai mare dreptate...
    "felicitari" domnule Basescu!!!

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!