Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

marți, 9 martie 2010

OPINIE - Alin Fornade / "Cei din linia întâi"

...

Din când în când intru pe rapidişti.ro. Aici am găsit un articol extraordinar despre gestul suporterilor rapidişti de vineri, înainte de meciul Rapid - Poli Timişoara. Unul dintre puţinele articole despre acest subiect, preferându-se în schimb mediatizarea conflictului suburban dintre Gigi Becali şi Mihai Stoica. Nu ştim nici măcar exemple să dăm, sau să scoatem în relief gesturi deosebite! Pentru acest articol tot respectul pentru Alin Fornade!!!

Vă invit în continuare să citiţi articolul:

"Despre miracol în fotbal. Ce v-a surprins, golul lui Matici sau lupta fanilor cu zăpada?

Nu a fost un gol miraculos. A fost un gol muncit. Mingea n-ar fi ajuns niciodată pe stîngul lui Matici dacă suporterii Rapidului nu ar fi curăţat terenul de zăpadă. Ca la curling, balonul pasat de Spadacio a alunecat cuminte graţie lopeţilor mînuite cu sîrg de fani. Olimpiada de iarnă a continuat în Giuleşti cu proba bunului simţ. Sînt gesturi care spun mai mult decît o mie de cuvinte. Înţelegem de ce e aşa de greu să se fixeze preţul corect pentru vînzarea Rapidului. Cum poţi să evaluezi galeria alb-vişinie, pilonul ce nu a lăsat clubul să se scufunde în anii prigoanei comuniste? Cum cuantifici o stare de spirit?

N-a fost partida plimbăreţilor Varga şi Bălan, titularizaţi surprinzător, alături de Ciz. “Gestul suporterilor a fost admirabil, poate şi de acea ne-am mobilizat şi am cîştigat acest meci”, a recunoscut Tibi. George Copos a preferat loja muncii de jos. Cabotinul patron al Rapidului e inconfundabil în rolul de figurant. Probabil că l-au ostenit negocierile cu Şiman sau s-a temut să nu-l ia la rost fanii fiindcă nu a înţeles că iarna nu-i ca vara. Rămîne un manager de top. A rezolvat chestiunea urgentă fără să scoată un ban din buzunar.

Pe alte stadioane omătul se transformă în proiectile. Scapă cine poate din bombardament. Unii apelează la deţinuţi pentru deszăpezire. Doar la rugby am mai asistat la un moment la fel de emoţionant, cînd susţinătorii naţionalei au renunţat la o zi de lucru pentru a îndepărta stratul de nea ce fardase gazonul de pe “Tineretului”. E o conexiune specială, greu de explicat laicilor. Nu oricine iubeşte rugbyul, nu oricine poartă Rapidul în suflet."

ALIN FORNADE


Citeşte un articol semnat de Alin Fornade despre gestul unic al fanilor rapidişti de a pune umărul la deszăpezirea terenului din Giuleşti, înainte de partida cu Poli Timişoara, cîştigată de alb-vişinii cu 1-0.


Concluziile le trageţi voi! Pentru tot articolul click aici!




Share/Bookmark
OPINIE - Alin Fornade / "Cei din linia întâi"

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!