Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

marți, 23 martie 2010

Adio Mile Cărpenişan!

...

Cuvintele sunt de prisos... Mile Cărpenişan, celebrul corespondent de război ne-a părăsit prematur! Mă alătur şi eu celor care, în aceste zile triste, au scris câteva cuvinte despre cel ce a fost Mile Cărpenişan!
Timp de mai bine de 10 ani, Mile Cărpenişan a fost corespondent al posturilor Antena 1 şi Antena 3 şi a realizat numeroase reportaje din zonele de război. S-a făcut remarcat prin transmisiunile din Iugoslavia aflată în război, din Irak sau din Asia afectată de tsunami.

Mile Cărpenişan a fost singurul ziarist român care l-a intervievat pe liderul sârb Arkan.

În urmă cu aproximativ o lună, Mile a fost promotorul unei campanii umanitare pentru salvarea vieţii lui Daniel Răduţă, un tânăr diagnosticat cu "leucemie acută limfoblastică". Acesta avea nevoie de o sumă de bani pentru un transplant de măduvă, iar Mile, impresionat de situaţia lui Daniel, a decis să scoată la licitaţie casca sa de soldat, care l-a însoţit în teatrele de război din care a relatat în cei zece ani de carieră jurnalistică.video
sursa: youtubeJurnalistul Mile Cărpenişan, în vârstă de 34 de ani, a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

Mile Cărpenişan avea 34 de ani şi fusese internat săptămâna trecută la spitalul din Timişoara. Starea lui s-a înrăutăţit vineri, în urma unui şoc septic şi a unui blocaj renal.

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Mile Cărpenişan a fost depus marţi la capela cimitirului central din Timişoara. Mile Cărpenişan va fi înmormântat miercuri la ora 15.00. Prietenii şi admiratorii îi vor putea aduce atunci un ultim omagiu.


video
sursa: youtubeDumnezeu să-l aibă-n paza Lui şi să-l odihnească-n pace !
Share/Bookmark
Adio Mile Cărpenişan!

2 comentarii:

  1. imi pare tare rau ca a plecat acolo sus

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit si eu ieri searea,nu-mi venea sa cred!
    Ne obisnuisem cu el,in reportajele acelea dure.Probabil niciunul dintre jurnalisti nostri cu si-a iubit mai mult meseria decat el,sau mai bine niciunul nu s-a riscat atat de mult.
    Din pacate s-a stins din viata mult prea tanar!

    RăspundețiȘtergere


Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!