Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

marți, 23 martie 2010

Adio Mile Cărpenişan!

...

Cuvintele sunt de prisos... Mile Cărpenişan, celebrul corespondent de război ne-a părăsit prematur! Mă alătur şi eu celor care, în aceste zile triste, au scris câteva cuvinte despre cel ce a fost Mile Cărpenişan!




Timp de mai bine de 10 ani, Mile Cărpenişan a fost corespondent al posturilor Antena 1 şi Antena 3 şi a realizat numeroase reportaje din zonele de război. S-a făcut remarcat prin transmisiunile din Iugoslavia aflată în război, din Irak sau din Asia afectată de tsunami.

Mile Cărpenişan a fost singurul ziarist român care l-a intervievat pe liderul sârb Arkan.

În urmă cu aproximativ o lună, Mile a fost promotorul unei campanii umanitare pentru salvarea vieţii lui Daniel Răduţă, un tânăr diagnosticat cu "leucemie acută limfoblastică". Acesta avea nevoie de o sumă de bani pentru un transplant de măduvă, iar Mile, impresionat de situaţia lui Daniel, a decis să scoată la licitaţie casca sa de soldat, care l-a însoţit în teatrele de război din care a relatat în cei zece ani de carieră jurnalistică.



sursa: youtube



Jurnalistul Mile Cărpenişan, în vârstă de 34 de ani, a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

Mile Cărpenişan avea 34 de ani şi fusese internat săptămâna trecută la spitalul din Timişoara. Starea lui s-a înrăutăţit vineri, în urma unui şoc septic şi a unui blocaj renal.

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Mile Cărpenişan a fost depus marţi la capela cimitirului central din Timişoara. Mile Cărpenişan va fi înmormântat miercuri la ora 15.00. Prietenii şi admiratorii îi vor putea aduce atunci un ultim omagiu.



sursa: youtube



Dumnezeu să-l aibă-n paza Lui şi să-l odihnească-n pace !




Share/Bookmark
Adio Mile Cărpenişan!

2 comentarii:

  1. imi pare tare rau ca a plecat acolo sus

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit si eu ieri searea,nu-mi venea sa cred!
    Ne obisnuisem cu el,in reportajele acelea dure.Probabil niciunul dintre jurnalisti nostri cu si-a iubit mai mult meseria decat el,sau mai bine niciunul nu s-a riscat atat de mult.
    Din pacate s-a stins din viata mult prea tanar!

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!