Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

marți, 22 iunie 2010

Ioana Băsescu + casa de 1 milion € = Gigi la zdup!
Tăierea pensiilor şi a salariilor = Diaconescu la zdup!

V-aţi prins ?...Hai să o luăm încet, de la început. Există o teorie: anul trecut, prin primăvară, presa dezbatea asiduu starea familiei prezidenţiale şi averile pe care aceasta le dobândise. Primele pagini ale ziarelor erau ocupate de Ioana Băsescu (fata cea mare a preşedintelui, care din "nişte vânzări anterioare" îşi cumpărase o casă de 400 de metri pătraţi, în zona rezidenţială Băneasa din capitală cu o valoare de 800.000 de €), de Mircea Băsescu (fratele preşedintelui care se credea semizeu şi avea tot felul de contre cu ziariştii - citez "bine v-a zis frate'miu când v-a făcut găozari" culminând cu ameninţarea lui Mugur Ciuvică, în mod indirect, printr-un interviu, cum că îi va face loc de veci pe un teren ce tocmai îl preluase), de EBA (Elena - fata cea mică a preşedintelui care comitea tot felul de gafe şi greşeli de exprimare în Parlamentul European), dar şi de preşedintele Băsescu şi de trăznăile sale politice. Cum preşedintele pierdea din popularitate iar alegerile prezidenţiale băteau la uşă, ceva trebuia să se întâmple pentru a muta atenţia opiniei publice de la familia prezidenţială. Şi s-a întâmplat! Gigi Becali era ridicat într-o dimineaţă cu mascaţi de acasă pe motiv că-şi recuperase singur maşina furată de nişte hoţi şi-i privase pe aceştia de libertate. A urmat un show total cu plimbarea acestuia în cătuşe la tribunal şi celbra sa replică - "Barabas liber, Iisus pe cruce", show care şi a atins în schimb scopul: subiectele care ţineau de familia prezidenţială au fost mutate în paginile 3 - 4.


sursa: ironic.roAstăzi: guvernul şi-a asumat răspunderea în Parlament pe legile care prevăd reducerea pensiilor şi a salariilor, iar doamna Udrea tocmai a desfăcut şampania pentru că moţiunea de cenzură nu a trecut în Parlament. Preşedintele Băsescu este văzut ca pricipal responsabil pentru starea actuală a ţării, guvernul este pe topogan, ajungănd la o cotă de încredere de 11%, preşedintele la 20% cotă de popularitate, iar P.D.-L. se află la 23% în sondajele de opinie. Nişte căderi destul de abrupte zic eu... Însă un nou şoc este produs în presă: Dan Diaconescu primeşte mandat de arestare de 24 de ore, cu propunere de prelungire la 29 de zile. Din nou atenţia opiniei publice va fi distrasă, subiectul principal fiiind cu şi despre Dan Diaconescu, iar tăierea pensiilor şi salariilor va trece în paginile 3 - 4.


De precizat că nu sunt fan nici Gigi Becali, nici Dan Diaconescu, ba chiar îi detest... Amândoi au contribuit decisiv la degradarea acestei societăţi! Becalizarea şi otevizarea ţării sunt sinonime cu manelizarea şi au un efect ireversibil în rândurile unora dintre români! Nu le-am plâns şi nu le voi plânge de milă nici unuia dintre ei... Cu toate astea coincidenţa pare a fi cam mare...


Ce ziceţi ? Vi se pare verosimilă această teorie ? Aştept părerile voastre!

Share/Bookmark
Ioana Băsescu + casa de 1 milion € = Gigi la zdup!
Tăierea pensiilor şi a salariilor = Diaconescu la zdup!

7 comentarii:

 1. se pare ca stiu sa isi mascheze f bine fata pt a nu mai fi recunoscuti...vom mai scapa vreodata de gunoaiele care conduc tara ?

  RăspundețiȘtergere
 2. cum pot și eu sa am pe blogul meu chenarul asta cu emoticoane?

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar daca scapam de conducatori, datoriile tot noua ne ramin !

  RăspundețiȘtergere
 4. on toppic: Sa stii ca e mare, mult prea mare coincidenta asa ca inclin sa-ti dau dreptate.

  off toppic: Bratu Marius:nu mai fa spam cu intrebari de genul aici.NU DA BINE... Incearca pe privat.

  RăspundețiȘtergere
 5. VEROSÍMIL, -Ă, verosimili, -e, adj. Care pare adevărat, cu aparență de realitate; posibil, plauzibil. – Din it. verosimile. Une amie

  RăspundețiȘtergere
 6. Dan Diaconescu e o alta cale de a abate atentia romanului dornic de senzational!
  Poate nu le va merge si acum!

  RăspundețiȘtergere
 7. Multam pentru atentionarea referitoare la banner. Am sa caut o alta solutie si cand sunt gata am sa te anunt. Sa auzim numai de bine !

  RăspundețiȘtergere


Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!