Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

marți, 15 iunie 2010

Un popor, un singur glas:
"Jos jos jos, guvernul mincinos!"

...



Avem de câteva zile parte de un spectacol incredibil, demn de republicile bananiere! Conştient de faptul că a scăpat situaţia de sub control, Traian Băsescu ne oferă un circ ieftin, expirat, cu care toţi cei care au un pic de creier în ţara asta s-au obişnuit! Spectacolul ăsta a început odată cu lansarea de carte la Bookfest, pe 10 iunie, a lui Ion Iliescu când a fost huiduit de 3 tineri, membri ai organizaţiei "Noii golani". A urmat apoi episodul II, care a avut ca personaj central pe doamna Elena Udrea, care dezvăluia planul de a prelua prin ministerul pe care-l conduce proiectul prin care Bucureştiul va fi legat de Dunăre. Episodul III a avut în centrul său Parlamentul şi dezbaterea moţiunii sâmbătă, deşi se stabilise de comun acord ca aceasta să fie dezbătută marţi! Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, ieri (14 iunie) am mai avut parte de un episod, tot la Parlament, pe seama numirii de către Camera Deputaţilor şi Senat a candidaţilor pentru posturile de judecători la Curtea Constituţională. Deşi voturile iniţiale dăduseră drept câştigători pe Teodor Meleşcanu (PNL) şi Valer Dorneanu (PSD), ieri au fost reluate voturile, de data aceasta câştigători fiind desemnaţi reprezentanţii PDL, ale căror nume nu mă voi obosi să le precizez.



sursa: sondaje.ro



Odată cu anunţarea măsurilor de austeritate, cota de încredere a preşedintelui s- a prăbuşit teribil! Dar voinţa preşedintelui este lege pentru şleahta sa de obedienţi care formează guvernul Boc IV. Tot acest spectacol a avut scopul (pe lângă impunerea de oameni noi, apropiaţi puterii, în posturi cheie - Curtea Constituţională, de unde vor putea să influenţeze viitoarele decizii) de a muta atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme cu care se confruntă România. Tot acest scenariu a mai fost văzut! Când începuse să se discute de criză, dinspre Cotroceni ni se aminteau mineriadele, ni se spunea că vin comuniştii, mesaje completate de ieşirea din criză, de creşterea industrială, de faptul că nu vor scădea salariile şi pensiile! Minerii n-au mai venit, comuniştii nu s-au întors, din criză n-am ieşit, ba mai mult, pensiile şi salariile sunt pe cale de a fi scăzute cu 15, respectiv 25 de procente.


sursa: ironic.ro



Dacă până acum toată această strategie a mai prins, şi în rândurile populaţiei s-au găsit suficient de mulţi naivi care să voteze PD-L-ul şi pe Traian Băsescu, de data aceasta "viaţa bate filmul"! Nimeni nu mai crede în fabulaţiile actualei puteri, şi chiar şi votanţii actualei puteri ies de această dată în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor de austeritate. Faptul că salariile şi pensiile sunt tăiate trece în faţa oricărui alt eveniment! Poate Elena Udrea să construiască câte canale Bucureşti - Dunăre vrea! Poate să iasă premierul şi să anunţe că măsurile sunt legitime şi că în acest fel pensiile "nesimţite" vor dispărea, poate să iasă preşedintele şi să abereze cât vrea, pe orice temă! Subiectul care interesează opinia publică este legat de pensii şi salarii!






Peste câteva ore în Parlament se va dezbate moţiunea de cenzură! Fac un apel către toţi cei ce locuiesc în Bucureşti sau prin împrejurimi, care nu au probleme de sănătate, dar care pot da dovadă de solidaritate, să vină la Palatul Parlamentului pentru a da un ultim mesaj aleşilor noştri! Pentru a arăta că poporul nu susţine aceste măsuri, pentru a arăta că voinţa noastră este aceea de a scăpa odată pentru totdeauna de această şleahtă de ticăloşi care în loc să scoată ţara din criză mai rău au afundat-o în datorii pe care nu ştim dacă le vom putea plăti vreodată!



Un popor, un singur glas:
"Jos jos jos, guvernul mincinos!"






Share/Bookmark
Un popor, un singur glas:
"Jos jos jos, guvernul mincinos!"

Un comentariu:

  1. Da. Astăzi este ziua moţiunii. Sper să treacă. Sper să cadă piticul Boc. Sper să cadă înainte de vreme şi tătucul lui. Sper să vină în locul lor oameni demni care să lupte pentru cei mulţi nu doar pentru ei. Tătucul şi piticul lui să trăiască bine, la fel ca noi, din resursele ce le rămân după... Şi sper ca acele resurse să fie bine şi corect cernute.

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!