Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

joi, 11 noiembrie 2010

RAPID - steaua 11 noiembrie 2010

- episodul II - Tunderea oilor

...
Ce era de aşteptat s-a întâmplat... Steaua a venit luni în Giuleşti doar ca "echipă"... Galeria noastră nu a avut oponent. Au aruncat cu fel şi fel de pretexte - ba au primit bilete puţine
, ba au mai cumpărat ei vreo 200 de bilete şi ar fi vrut să stea toţi grupaţi.... De parcă noi în faza precedentă a Cupei, când am fost la Ploieşti am primit mii de bilete, toate la un loc. Greşit: Astra nu ne-a dat decât 206 bilete, dar stadionul a fost plin de rapidişti, împrăştiaţi peste tot, cântând toţi într-un singur glas! Asta înseamnă dragoste adevărată pentru echipa şi spirit de sacrificiu pentru culorile ei: indiferent de locul de disputare al partidei, indiferent de adversar, de anotimp, sau de preţul biletelor, noi rapidiştii am fost mereu prezenţi în număr cât mai mare, şi ne-am susţinut echipa ca nimeni alţii! Dar această pasiune, pentru ei va fi greu de înţeles! Ce ştiu steliştii ce e ciocolata - mănâncă hârtia şi aruncă bucata!
În al doilea rând, penibilul de care s-au acoperit, în momentul în care Duckadam a declarat că porţile
erau cu 10 cm mai mici, e atât de mare, încât chiar şi-n Himalaya de-ar fugi, tot nu ar fi suficient de înalţi munţii încât să ascundă acel penibil! Pretexte, pretexte şi iar pretexte! Înclin să cred că RAPID a devenit pentru aceşti "folbalişti" un complex! Exceptând "cazul bricheta", au trecut câţiva ani de când steaua nu a mai repurtat o victorie împotriva noastră, indiferent că meciurile s-au disputat pe Giuleşti, Ghencea, sau fostul Lia Manoliu. Sigura lor replică constă în rememorarea eliminării din sferturile Cupei UEFA, deşi omit faptul că în returul de pe Lia Manoliu au aplicat o tactică ultra-defensivă, falimentară în returul cu Middlesbrough. Şi mai omit rivalii noştri că la o săptămână de la acea dublă manşa a avut loc şi meciul direct din campionat, disputat tot pe Lia Manoliu, încheiat cu scorul de 2 - 0 în favoarea echipei noastre (marcatori Daniel Pancu şi Viorel Moldovan).
Deşi pâna acum s-a vehiculat în presa de specialitate roş-albastră - gsp sau prosport, că ultraşii oaspeţi continuă protestul de la meciul de luni şi că nu vor face deplasarea nici la meciul de Cupă, ultimele informaţii anunţă prezenţa steliştilor în Giuleşti, lucru care pe mine unul nu poate decât să mă bucure. Astfel spectacolul va fi complet, deşi, şi cu ei şi fără ei, atmosfera era la fel de vulcanică, ca şi
acum 3 zile, şi asta în ciuda faptului că abonamentele noastre nu vor fi valabile la acest meci, clubul tipărind deja bilete şi punându-le în vânzare. Eu unul am încredere în faptul că, în dragostea noastră pentru RAPID, foarte mulţi suporteri vor renunţa la 10 - 20 de lei din buzunarul lor şi vor veni să-şi cumpere bilete! Până mâine la ora jocului cred că mare parte din ele vor fi epuizate.

Să-ncurajăm RAPIDUL până murim
E cel mai frumos lucru pe care-l ştim!


Notă: imaginile folosite sunt luate de-a
lungul vremii de pe rapidisti.ro.
Le-am găsit oportune pentru această postare.
Share/Bookmark
RAPID - steaua 11 noiembrie 2010

- episodul II - Tunderea oilor

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu


Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!