Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

duminică, 14 noiembrie 2010

Aţi pierdut meciul cu steaua, dar nu şi inimile noastre!
Continuăm împreună!

...


Trup şi suflet noi vom fi mereu,
Vom cânta la bine şi la rău,
Pentru tine, RAPIDULE!


Dublă cu steaua, ambele pe Giuleşti, ambele cu stadionul arhiplin. Concluzia: nici un gol marcat în patru reprize în poarta stelei, două puncte pierdute în campionat pe teren propriu, plus o eliminare în sferturile Cupei României. Eu unul parcă am retrăit dubla manşă din Cupa UEFA. Şi atunci, şi acum, deşi am dominat ambele meciuri, rezultatele au fost nefaste pentru noi în ambele meciuri. Sigurul lucru care va rămâne după această dublă este referitor la dragostea nemărginită pe care noi rapidiştii o purtăm acestui club, modul extraordinar în care ştim să ne încurajăm favoriţii, cântecele şi atmosfera pe care reuşim să o creem pe orice stadion! Spre deosebire de steaua şi dinamo, noi chiar suntem o galerie, mulţi au recunoscut-o, şi se ştie foarte bine, puţini pot sta în faţa noastră, şi la propriu şi la figurat!
Vor sări în sus cei care se numesc "stelişti" şi vor spune: "Da domne, dar noi nu-l mai suportăm pe Becali, şi d'aia ne comportăm aşa..." Le voi răspunde simplu: staţi liniştiţi, staţi mieluţi! Nici noi nu-l mai iubim de mult pe George Copos, ba chiar şi noi am vrea să scăpăm de el! Până atunci, echipa nu va avea de pătimit din vina noastră! Ne vom face datoria meci de meci, cum am mai spus de atâtea ori, indiferent de locul de disputare al partidelor, indiferent de vreme - ploaie, ger, sau soare torid, indiferent de preţul biletelor, sau numele patronului, iar victoria favoriţilor noştri va fi singura şi cea mai de preţ răsplată pe care o putem avea! Bineînţeles, în lungul drum pe care îl are de parcurs galeria în suportul ei pentru echipă, apar şi sincope şi eşecuri! Aici este important ca noi rapidiştii să fim solidari, să fim aproape de echipă, şi să nu ne lăsăm niciodată învinşi de sentimentele de mâhnire sau de tristeţe ce pot pune stăpânire pe inima unui suporter!
Acum echipa traversează un moment greu! Din această nenorocită dublă cu steaua n-am ieşit deloc bine. Dar cu încrederea pe care noi vom continua să o arătăm echipei şi antrenorului, sunt sigur că vom reuşi să depăşim acest moment dificil, mai ales că avem avantajul de a avea un antrenor - Marius Şumudică - care este extrem de iubit de suporteri, şi căruia noi îi acordăm încredere maximă! El iubeşte acest club, îi înţelege nevoile şi pretenţiile, iar asta nu poate fi decât în avantajul nostru. Şi Ioan Andone la dinamo, şi Marius Lăcătuş la steaua sunt devotaţi acelor cluburi, dar diferenţa între ei şi Şumi-gol este că ultimul nu este contestat de suporteri, iar asta contează foarte mult!
Am pierdut o bătălie... Războiul continuă! Următorul pas este la Târgu Mureş. Oţelul Galaţi şi Poli Timişoara au făcut deja paşi greşiţi în această rundă - 1-1 acasă cu Victoria Brăneşti, respectiv 1-1 în deplasarea de la Urziceni. Cu o victorie în partida de la Târgu Mureş urcăm pe locul 2 în clasament, la egalitate cu echipa înfrăţită Poli Timişoara, şi reducem la 4 puncte distanţa care ne separă de liderul surprinzător al acestui tur - Oţelul Galaţi.Mult succes la Târgu Mureş RAPIDULE!!!Update: RAPID a pierdut la ieri la Târgu Mureş, dar având în vedere că echipele aflate pe primele 6 locuri au înregistrat paşi greşiţi, consider că nu e chiar aşa o mare tragedie, deşi puteam profita de ocaziile astea şi ne puteam distanţa de steaua şi dinamo şi ne apropiam de Oţelul Galaţi. Asta este... Continuăm să iubim RAPIDUL!!!


FZR!!!
Share/Bookmark
Aţi pierdut meciul cu steaua, dar nu şi inimile noastre!
Continuăm împreună!

6 comentarii:

 1. Important e faptul ca pe Giulesti ti se zbarleste parul pe tine cand se aude Imnul Rapidului. Important e ca noi suntem alaturi de echipa orice ar fi! Important e ca noi suntem civilizati...important e ca noi suntem suporterii Rapidului si la infrangere! Important e ca Rapidul e unic...

  FZR...pentru eternitate!...

  Important pentru mie e sa fiu prezent pe Giulest meci de meci indiferent de ce adversar are Rapidul!...

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi place ardoarea cu care suţineţi echipa. Deşi am fost ceferist nu am fost suporter al echipelor feroviare. Din cauza lor am avut de pătimit pe linie de serviciu şi de aceea m-am îndepărtat de ele şi de fotbal în general.
  Vă doresc să aveţi foarte multe satisfacţii şi cât se poate de puţine necazuri de pe urma Rapidului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesant blog ! Felicitari!
  Sunteti interesat de un schimb de linkuri in blogroll??
  Astept un semn la mine pe blog.
  Zi frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua.
  Ma numesc Cristian, administratorul directorului web www.siteuri-web.ro

  Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

  In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

  Titlu - Cazare Predeal
  url - http://www.e-statiuni.ro/cazare-predeal.html

  Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

  RăspundețiȘtergere
 5. Îţi doresc un Crăciun fain, pe care să-l petreci în tihnă, linişte şi pace.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sarbatori Fericite Ziyati si tuturor vizitatorilor acestui blog

  RăspundețiȘtergere


Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!