Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

marți, 28 decembrie 2010

Aho aho de anu' nou...

...


Bun găsit din nou dragi prieteni! Revin cu o postare în care vă adresez toate gândurile mele bune cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sper că aţi avut un Crăciun plin de linişte şi bucurie alături de cei dragi!


Deşi acest blog l-am creeat în ideea unor discuţii absolut pe teme politice, dată fiind efervescenţa evenimentelor din ţara noastră în ultimul an şi jumătate, ultimele mele postări nu s-au mai referit la actualitatea politică. Sunt câteva luni bune de când nu am mai abordat aceste teme din lehamite şi scârbă faţă de ceea ce se întâmplă pe dragele noastre plaiuri mioritice. Am vrut să scriu despre moţiunile de cenzură la adresa Guvernului, despre primul an din cel de-al doilea mandat al abilului nostru preşedinte, chiar şi despre gestul regretabil al lui Adrian Sobaru din plenul Parlamentului, şi de fiecare dată am renunţat. Practic nu vedeam rostul... Finalitatea a fost de fiecare dată aceeaşi! Băieţii şi-au văzut de treabă indiferent de voinţa poporului, indiferent de evenimente, indiferent de tot şi toate. Punct!


Sper ca noul an să fie mai bun pentru noi toţi! Sper să ne regăsim puterea de a fi un popor şi nu o populaţie, o ţară şi nu o regiune, şi sper ca Dumnezeu să-şi întoarcă faţa către noi, să scăpăm de aceşti netrebnici care ne conduc! Până una alta, "mergem înainte", "merge şi-aşa", "asta e"... Aşa e la noi la români...


Sărbători cu bine! Un an nou fericit tuturor, cu multe împliniri! Mulţumesc lui "abbibal" şi "Starea Naţiunii" pentru urările adresate, şi reciproca e valabilă, vă asigur eu!


S'auzim numai de bine! Doamne ajută!
Share/Bookmark
Aho aho de anu' nou...

7 comentarii:

 1. Nu doar ca SPERAM, dar avem datoria fata de viitorul copiilor nostri sa nu plecam capul, sa nu cadem in indiferenta si nepasare, sa LUPTAM in continuare.
  Un an mai bun iti doresc !

  RăspundețiȘtergere
 2. La mulţi ani! Un an 2011 fericit!

  RăspundețiȘtergere
 3. Anul 2010 se duce. Sa se duca, noi sa fim sanatosi si sa avem amintiri bune!Asa ca, daca tot vine 2010, sa-l primim, ca fix peste un an o sa avem amintiri si cu el. Amintirile din 2012 sa fie extraordinare! La multi ani! Ionel Muscalu- Giurgiu-Romania

  RăspundețiȘtergere
 4. La multi ani pentru Sf. Vasile si multa sanatate ..... (basescul spunea.......).... Am rezolvat problema,din graba am uitat sa il adaug cu pregatirile astea de sarbatori... Ti-am pus linkul de la prima pagina pe prima pagina a sitului meu ,astept si alte pareri ... ... La multi ani ....

  RăspundețiȘtergere
 5. Bună întâlnire în 2011. Mulţam de urare.
  Pentru Noul An îţi doresc să ai parte de linişte şi pace pentru aţi vedea în tihnă de treburi şi multe satisfacţii alături de echipa preferată "Rapid". LA MULŢI ANI !

  RăspundețiȘtergere
 6. -Prima revoluţie a românilor-

  Platim impozite mari la sararii, cu 800 de ron murim de foame, în ţara noastră suntem condusi de bozgori şi de ţigani, acum vor să ne ia şi organele să facă trafic cu ele prin cardul de sănatate şi pentru asta plătim 2 euro.
  "Deşteaptă-te române!" şi hai la revoluţie, prima revoluţie care aparţine populaţiei şi nu comuniştilor ce s-au perindat la conducerea ţării timp de 22 de ani.

  RăspundețiȘtergere


Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!