Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

luni, 23 noiembrie 2009

Vremea schimbării ?



Duminică, 22 noiembrie, românii s-au prezentat la urne, în primul tur de scrutin,
privind alegerile prezidenţiale. Nu-mi ascund surprinderea cu privire la numărul mare de alegători prezenţi la urne, cozile interminabile de la secţiile speciale, mai ales din Bucureşti, unde la Gara de Nord, în Regie, la Facultatea de Drept, sau la Aeroporturi, cozile s-au menţinut până la închiderea urnelor.

În acelaşi timp, cele peste 1200 de sesizări cu privire la tentativele de fraudare, aruncă o umbră de îndoială asupra corectitudinii desfăşurării alegerilor. Proasta organizare ne dovedeşte incă o dată, dacă mai era nevoie, că suntem o ţară balcanică, departe de valorile europene!

Alegerile de ieri mi-au lăsat un gust amar! Regret ieşirea lui Crin Antonescu din competiţia electorală În sinea mea, mi-aş fi dorit ca în turul doi, românii să poată alege între doi candidaţi serioşi, Mircea Geoană şi Crin Antonescu, care să schimbe faţa României în plan extern şi să asigure în plan intern liniştea politică atât de aşteptată în ultimii ani, favorabilă unei guvernări eficiente şi, automat, i
eşirii din criza morală, politică si mai ales economică ce traversează această ţară!

Vremea schimbării ? DA! E timpul pentru o schimbare! E vremea ca ţara asta să revină la n
ormal! E vremea ca România să revină la principiile de bază ale democraţiei! E timpul să avem un guvern, nu de stânga sau de dreapta, ci un guvern normal la cap, nu unul care să-şi etaleze băştile sau poşetuţele pe la Palatul Victoria!

Klaus Johannis premier sau nu, guvern de tehnocraţi sau nu, cert este că România are nevoie de un guvern responsabil şi capabil să gestioneze problemele stringente ale acestei ţări! Iar faptul că aproape 70% dintre români au votat impotriva unui regim imatur, pus pe scandal, incapabil să gestioneze adevăratele probleme ale ţării şi să reprezinte cu demnitate interesele României în plan extern, cred că spune multe, şi ne dă o şansă să credem că ceva se mai poate schimba în bine, o şansă să sperăm in viitorul acestei ţări!




Share/Bookmark

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!