Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

miercuri, 26 mai 2010

Jean Constantin a încetat din viaţă!!!

...


Pur şi simplu sunt înmărmurit! Jean Constantin a încetat din viaţă! Nu-mi vine să cred! Interpretul lui "Limbă" (Revanşa 1978, Duelul 1981, Supravieţuitorul 2008), "Ismail" ("Toate pânzele sus" - 1976), "Patraulea" (seria Brigada Diverse - 1970 1971), "Parpanghel" (seria Haiducii - 1968 1970) şi a atâtor şi atâtor roluri la Teatrul de Revistă - nu mai este printre noi!

Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat pe scenă la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957.
Unul dintre cei mai populari actori a trecut în lumea celor drepţi! Vor rămâne în memoria noastră rolurile sale, momentele de revelion care ne făceau să râdem cu lacrimi! Dumnezeu chiar vrea să-Şi facă un teatru acolo sus, şi i-a chemat la El rând pe rând pe toţi! Cuvintele sunt de prisos!


Condoleanţe familiei îndurerate!
Pe 22 aprilie 2010, împreună cu Draga Olteanu Matei, Jean Constantin a fost sărbătorit la împlinirea a 55 de ani de carieră în teatru şi film, în cadrul spectacolului "Frumosul de la Marea Neagră".
Dumnezeu să-l odihească în pace!

Share/Bookmark
Jean Constantin a încetat din viaţă!!!

6 comentarii:

 1. Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca! Un adevarat maestru!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da! E trist că marii actori îmbătrânesc, îi pierdem unul câte unul, iar atâta timp cât sunt printre noi nu ştim să-i apreciem la adevărata lor valoare!


  Dumnezeu să-l odihnească-n pace!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa-i fie tarana usoara. Incet incet pleaca valorile dintre noi, dupa ce ne-au bucurat simturile atata vreme

  RăspundețiȘtergere
 4. Să te odihneşti în pace Domnule Maestru, Jean Constantin! :((

  RăspundețiȘtergere
 5. offff ...imi aduc aminte cum a fost acum cateva ore ...toata intersectia din fatza teatrului Fantasio plina de oameni ...de mult nu am mai vazut asa ceva in oras...se simtea tristete in aer...:(:((

  RăspundețiȘtergere
 6. Vorba lui Alexandru Arşinel: "E o pierdere pentru noi ca popor!" la care mai adaug cele spuse de Nae Lăzărescu: "Nu eram noi suficient de săraci? A mai plecat şi nea Jean..."

  Ăsta este crudul adevăr!

  Dumnezeu să-l ţină de-a dreapta Sa!

  RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!