Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

joi, 15 aprilie 2010

Salutare salutare!

...

Hristos a Înviat! E prima oară când ne revedem după Sfintele Sărbători de Paşte! Sper că le-aţi petrecut în linişte şi v-aţi bucurat de ele! Nişte probleme personale m-au ţinut departe de blog, dar chiar şi aşa, le mulţumesc celor care în această perioadă au trecut în vizită!


Aşadar să trecem la treabă! Începem cu ceva mai relaxant, să ne reintrăm în mână, şi de mâine trecem şi la subiecte mai fierbinţi, mai grele!


Tot zburdând pe net aşa... hai-hui... am dat peste următorul clip al lui Mihai Bendeac. Sincer mie îmi e foarte simpatic omuleţul ăsta! Bravo Mişule! Ţine-o tot aşa! Vizionare plăcută!


sursa: youtube



Şi al doilea filmuleţ este dedicat din toată inima soferilor de la R.A.T.B., care ne fac dimineţile incredibil de frumoase, iarnă sau vară, pe viscol sau pe caniculă! N-au nici o vină... ştiu... dar pe ei îi înjurăm când stăm în staţii, şi nu demult, parcă în Joia Mare, în Săptămâna Patimilor, s-au gândit să pună şi ei de-o grevă... aşa... să ne mai distrăm şi noi... Că nu erau şi ei, săracii, băgaţi în seamă...



sursa: youtube


Sper că vi s-au părut simpatice filmuleţele! Sunt inspirate din realitate! Asta-i ţara fraţilor! Nu cred că mai avem leac...


Seară bună! Noapte bună! Ne mai citim mâine seară... cel mai probabil!




Share/Bookmark
Salutare salutare!

Un comentariu:

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!