Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

vineri, 12 martie 2010

Scurte repere...

...

Ieri la Palatul Parlamentului s-a desfăşurat Consiliul Naţional P.S.D. În cursa pentru şefia Consiliului se înscriseseră doar doi social - democraţi: Adrian Năstase - preşedintele în funcţie al Consiliului Naţional şi Gheorghe Nichita - edilul Iaşiului, vicepreşedinte al partidului.


Adrian Năstase a fost reales în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional PSD cu 407 voturi, în timp ce contracandidatul său, Gheorghe Nichita a obţinut doar 219 voturi. Prin acest fapt, cuplul Ponta - Năstase şi-a întărit autoritatea în partid, iar împreună cu P.N.L.-ul lui Crin Antonescu, proaspăt reales în fruntea partidului său, promit o opoziţie puternică P.D.L.-ului în cursa lor de acaparare a întregii puteri în stat şi o critică extrem de severă actualei guvernări.

Site-ul Antena3 precizează că "în fapt, reconfirmarea lui Năstase ca şef al Consiliului Naţional nu reprezintă decât un antrenament al acestuia pentru postul de premier pe care speră să-l câştige după viitoarele alegeri prezidenţiale. Potrivit unor surse social-democrate, Adrian Năstase va fi premierul din umbră care va coordona activitatea celor 31 de departamente ale PSD în cadrul unui executiv paralel, menit să monitorizeze activitatea actualului Executiv Boc."

"În cazul în care actualul lider al partidului, Victor Ponta va candida şi ar obţine scaunul prezidenţial de la Cotroceni, primul nume pentru postul de primul ministru va fi acela al lui Adrian Năstase", se mai precizează.

De menţionat că printre susţinătorii lui Adrian Năstase s-au numărat actualul Preşedinte al P.S.D. - Victor Ponta, Preşedintele de Onoare al Partidului - Ion Iliescu, Miron Mitrea sau Titus Corlăţean, în timp ce Gheorghe Nichita a fost susţinut de Mircea Geoană, Marian Vanghelie, Constantin Niţă sau Radu Mazăre.


Felicitări Domnule Adrian Năstase!



Al doilea subiect pe care vreau să-l tratez aici este alegerea lui Traian Băsescu în calitatea de membru al reputatei Academii a Oamenilor de Ştiinţă din România, instituţie ce funcţionează sub prezidiul Academiei Române. Numirea lui Traian Băsescu a fost votată în unanimitate, propunerea venind din partea Prof. Univ. Dr. Vasile Cândea, preşedintele Academiei.

ironic.ro

Ce-i mai trebuia preşedintelui ? Tichia de membru al academiei, logic! Cred că nu sunt singurul care credea că astfel de numiri se fac doar pe baza unor criterii profesionale excepţionale! Au apărut în presă similitudini între modul în care au intrat în Academia Română şi soţii Ceauşescu, fără merite deosebite. Cine nu ştie de celebra formula a dioxidului de carbon - CO2 pronunţat co-doi ? Sau poate Traian Băsescu este vreo somnitate în vreun domeniu iar poporul lovit de criză n-a avut timp să afle...


Aveam o părere mai bună despre Academia Română, dar se pare că şi ea se încadrează în tiparul societăţii noastre debusolate complet! Poate că membrii Academiei fac parte din procentul celor 99% care ascultă manele. Aceasta ar fi o explicaţie plauzibilă a numirii preşedintelui ca membru de onoare. Explicaţiile conform cărora numirea a fost făcută
ca urmare a sprijinului acordat de şeful statului activităţii Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, inclusiv în ceea ce priveşte sediul acestei instituţii sunt simple frecţii la un picior de lemn!


Felicitări domnule Băsescu!




În final prezint mai jos o simplă statistică. Astăzi, flag counter-ul de pe acest blog a înregistrat al 1000-lea vizitator român, la care se adaugă 5800 de vizualizări ale acestui blog, toate astea în numai în 3 luni de zile. Nu e rău, dar se poate şi mult, mult mai bine!

Mulţumesc celor care au trecut pe aici, "la un pahar... de vorbă..." şi mai ales celor care şi-au exprimat punctul de vedere pe marginea subiectelor abordate!


Baftă multă tuturor şi toate cele bune!




Share/Bookmark
Scurte repere...

9 comentarii:

  1. Felicitările mele pentru cei peste 1000 de vizitatori.
    Baftă multă înainte ;) !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari si la mai multi (ani si vizitatori)!
    Iti doresc "succesuri" totale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Halucinant! Dar, vorba lui Mircea Badea, "Tara de la pagina 5" !
    Mari probleme de mentalitate ! Vasalitatea e la cote ingrijoratoare ! Si in macro si in micro !

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care mi le-aţi adresat, şi vă asigur că vă voi citi mereu cu interes!


    Multă baftă, multe "succesuri" tuturor, cum a zis Silviu, la care adaug şi eu un "Să trăim bineeee!!!!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma intreb ce serveste la ora asta domn presedinte Base'!

    Foarte reusite pozele de pe ironic.ro.

    Si articolele sunt foarte reusite,dar cum ii facem pe ceilalti(care fac partea din cealalta Romanie) sa se trezeasca la realitate.ASTIA conduc ca naiba tara si cu toate acestea Pd-l a crescut usor in sondaje.
    Cunosc cazuri concrete cand s-a votat cu Pd-l doar fiindca a dat o galeata de faina si zahar.Acum,chiar daca galeata e goala,tot nu realizeaza ca au dat inapoi 10 galeti si vor mai da pana la urmatoarele alegeri multe galeti!
    Acum se creaza impresia ca Parlamentul e de vina pentru situatia aceasta.Parlamentul insemnand doar cei din opozitie.
    Viitorul nu suna deloc bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. pai cum sa nu ai multi vizitatori daca scri lucruri interesante???BRAVO!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc de vizită și am venit să văd ce și cum și cine...Deși interesele mele (de cunoaștere) nu coincid cu ale tale, trebuie să recunosc că subscriu la nemulțumirea față de actuala guvernare. O observație: poporul nu e fericit, sarcasmul e gratuit. Dar îi trebuie timp să se pună în mișcare. E nevoie de mult timp pentru a mișca masele și a-i modela o mentalitate revoluționară, de schimbare radicală a structurilor sociale sau măcar a celor de vârf, care întotdeauna uită de unde au pornit...

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!