Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

sâmbătă, 6 martie 2010

Poveste din Giuleşti !!!

...

Vineri. 5 martie.


Partida dintre Rapid Bucureşti şi Poli Timişoara era în pericol de neprogramare din cauza stării proaste a terenului acoperit de zăpadă. Aşa că, o parte din suporterii care se aflau deja în tribune au coborât pe teren şi au ajutat la degajarea zăpezii. Superb gest! Superb! Toată stima pentru galeria Rapidului care meci de meci îşi încurajează frenetic echipa favorită!



După gestul lui Costin Lază
r de a refuza un penalty, exemplu pentru toţi fotbaliştii, acum a venit rândul galeriei rapidiste să fie un exemplu toate celelalte galerii! Mai jos am pus câteva fotografii luate de pe rapidişti.ro:

rapidişti.ro



rapidişti.ro



rapidişti.ro


Aşa e Rapidul: o echipă iubită cu o galerie extraordinară! Fără să vrei începi să cânţi şi simţi cum ţi se face pielea de găină! Felicitări băieţi pentru gestul vostru!



Iar echipa nu s-a lăsat mai prejos şi şi-a răsplătit fanii! Rapidul a câştigat partida cu 1-0, printr-un gol fantastic marcat de Darijan Matici în minutul 26 al primei reprize. Am pus mai jos pentru elucidare golul:


De precizat că atmosfera din timpul meciului a fost fantastică, având în vedere că cele două galerii sunt înfrăţite.





"Suntem peste tot acasă,
Porţile ni se deschid,
Nu-i echipă mai frumoasă
Şi iubită ca RAPID !!!"




Share/Bookmark
Poveste din Giuleşti !!!

3 comentarii:

  1. Nu sunt microbistă :D ... Dar, întradevăr, frumos gestul galeriei Rapidului...cu adevărat impresionat ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai și noi la Ploiești eram gata sa facem asta în caz ca eram solicitați ;) frumos din partea voastră,ăștia sunt fanii adevărați ;)
    Te-am adăugat la blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ştiu din experienţă proprie cât de "fanatici" ;)) sunt fanii Petrolului şi n-am nici o îndoială că voi n-aţi fi făcut la fel! Şi mai ştiu cât de bine suntem noi primiţi la Ploieşti... :))

    Oricum să ştii că am mare respect pentru cei care încă mai ţin cu Petrolul Ploieşti (nu cu Astra), UTA Arad, Sportul Studenţesc, Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi - în general cu echipe vechi, de prestigiu, a căror onoare n-a fost atinsă de ciuma roşie, de comunism! Sper să nu supăr steliştii sau dinamoviştii, dar după mine aceste echipe nu trebuiau inventate! Istoria lor e falsă!

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!