Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

joi, 13 mai 2010

România geme sub ameninţarea grevelor!

...

Românii plătesc factura realegerii lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României! Banii din campania electorală, cu care s-au plătit pungile cu alimente bieţilor pensionari trebuie acum să se întoarcă la sponsori, şi ştim cu toţii că se întorc înzecit, poate chiar însutit! De unde? Simplu! Din banii care sunt tăiaţi acum din pensii, salarii şi alte ajutoare acordate de stat. Ca urmare, de două zile România este zguduită de proteste! Cel mai răvăşitor este cel al pensionarilor care au ieşit ieri în stradă, protestând în toată ţara! Palatul Cotroceni şi sediile prefecturilor din Constanţa, Galaţi, Suceava, Piatra Neamţ, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, Oradea ş.a.m.d. au fost pichetate de pensionari care au cerut demisia guvernului şi a preşedintelui! Anunţul preşedintelui de acum câteva zile conform căruia pensiile vor scădea cu 15%, salariile cu 25%, că vor fi diminuate de asemenea ajutoarele de şomaj, pentru nou - născuţi, în concluzie tot ce ţine de bugetul de stat, au provocat mari nemulţumiri în rândurile populaţiei!

sursa: ironic.ro



Se anunţă proteste de mare amploare în rândurile cadrelor didactice, funcţionarilor publici, agricultorilor, studenţilor... Ţara iese în stradă! Este inadmisibil ce se întâmplă! Incapacitatea actualilor guvernanţi duce umilirea noastră, a tuturor românilor, bineînţeles cu excepţia camarilei care stă în jurul "preşedintelui". Am pus ghilimelele pentru că devine din ce în ce mai clar că Traian Băsescu nu mai reprezintă poporul român şi nu se mai poate autointitula "preşedintele tuturor românilor"! Am spus-o sus şi tare şi o voi repeta indiferent de câte critici îmi voi atrage: Traian Băsescu este cea mai mare greşeală din istoria contemporană a României!


sursa: ironic.ro



Colac peste pupăză, Adrian Videanu a avut tupeul nesimţit să trimită o scrisoare de intenţie la Bruxelles, prin care solicita un răspuns în legătură cu accesarea unor fonduri europene pentru firma pe care o deţine - Marmosim sau ceva de genu (răspunsul a fost evident negativ, datorită incompatibilităţii cu funcţia sa ministerială), iar Boc anunţa că doreşte construirea unei săli de sport în comuna sa natală Răchiţele, infirmat imediat de doamna Udrea. Aşa zisa austeritate în ceea ce priveşte bugetele de achiziţie ale ministerelor e doar de faţadă! Tot ce ştiu fac, fără nici o jenă! Nu-i interesaeză absolut nimic! Renunţarea lor la salarii pe o perioadă de 6 luni pentru aşa zisul fond al solidarităţii este nici mai mult nici mai puţin decât dovada faptului că ei nu trăiesc din salarii! Principala lor sursa de venit nu este salariul de ministru sau indemnizaţiile aferente funcţiei!


E clar! Pe ăştia îi doare fix în cot de soarta noastră! Poate sunt prea radical, dar în opinia mea ar trebui trimişi toţi în exil în Congo! Toţi! Băsescu, Boc, Videanu, Berceanu, cu tot cu "nimfa din Pleşcoi" - alias Elena Udrea!




Share/Bookmark
România geme sub ameninţarea grevelor!

9 comentarii:

  1. De obicei nu mă uit la televizor pentru că fac tragedie din tot.Astăzi,se uita mami la ştiri şi mi-am zis să mă aşez lângă ea şi să văd ce se mai întâmplă prin târg.Am văzut un reportaj despre bătrânii care fac grevă,care au pensiile mici,care nu se pot descurca şi trăiesc în mizerie.Şi acum îmi vine să plâng când îmi amintesc.Mă gândesc că şi bunicul meu este într-o situaţie asemănătoare iar fără ajutorul rudelor ar fi muritor de foame. Mi se rupe sufletul când realizez că şi ai mei îmbătrânesc şi că după o viaţă de muncă vor rămâne doar cu amintirea unui trai bun.Trebuie să facem ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Zenx, trebuie să facem fiecare ceva: fiecare în oraşul său să iasă în stradă la mitinguri! Să le arătăm nenorociţilor ăştia că democtraţia (demos = popor , kratos = putere ; democraţie = puterea poporului) încă există în România! Eu unul voi fi prezent spre exemplu la mitingul general din Bucureşti, din Piaţa Victoriei! Şi aşa ar trebui să facem fiecare!

    Nu trebuie să lăsăm un singur om să-şi bată joc de noi, de popor şi de ţară! Trebuie să terminăm odată pentru totdeauna cu această situaţie!

    Baftă mare tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, parca am avut o presimtire ca, mai devreme sau mai tarziu, o sa se ajunga la asa ceva. O zi in care nimeni nu o sa mai faca nimic, decat sa protesteze. Sincer eu nu am de ce sa ma plang. Nu sunt salariat, mie nu imi scade nimic, dar tot ce pot spune ca protestele sunt intemeiata si le sustin. Dar am o singura intrebare (fara ironie sau rautate): o sa se rezolve ceva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bogdan... dacă şi speranţa ne moare, chiar suntem pierduţi! Eu unul sper din tot sufletul să se rezolve ceva, şi nu doar aşa de-flori-de-măr, pentru că vreau să cred că merităm o soartă mai bună... Dar ştii cum e: "Dumnezeu dă, dar nu bagă-n traistă", iar "norocul şi-l mai face omul şi cu mâna lui..."

    S-a greşit la alegeri... asta este... să încercăm acum să reparăm ce se mai poate repara... Sper să se mai poată!

    Baftă mare şi ţie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ce facem noi ca si cetateni ai acestei tari sa reglam aceasta situatie pe care jumatate din cei care au mers la vot au creat-o? Ce facem? Nu facem nimic! Sau ma rog...luam o pancarta cu "jos Basescu" sau "Jos Boc" etc si o zgaltaim in fata a catorva institutii. Asa se rezvolva? Va spun eu ca nu! Pana nu punem piciorul in prag si pana nu batem cu pumnul in masa si spunem "GATA" vor trai in halul asta. Ma rog, vor trai cei care pot. Restul...

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta am zis şi eu! Trebuie pus piciorul în prag şi bătut cu pumnul în masă! Vedem cum şi când...

    Ultima soluţie înc-o revoluţie ?

    RăspundețiȘtergere
  7. LOCATIILE MITINGULUI DIN 28 MAI
    Vineri, 28 mai, ora 18:00, va avea loc mitingul de care am mai mentionat in care fiecare participant arunca o ultima spaga simbolica (10 bani) pentru cei care ne conduc atat de bine.
    Locatiile sunt dupa cum urmeaza:
    BUCURESTI - PIATA VICTORIEI
    TOATE judetele - in fata sediilor prefecturilor!

    NU va mai intrebati daca mai vine cineva, raspanditi singuri vestea si astfel sigur vom fi mai multi!

    NU mai porniti de la ideea ca degeaba iesim in strada!

    NU ii mai lasati sa va batjocoreasca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am să public comentariul tău la care subscriu. Am anunţat deja că voi fi şi eu prezent în Piaţa Victoriei! Trebuie să venim cât mai mulţi să arătăm că ne pasă, să arătăm că în ritmul ăsta nu se mai poate!

    Merci Costea de anunţ! Baftă mare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am sa fiu cu gindul bun alaturi de dvs. Sanatatea nu-mi permite sa vin si eu dar va sustin din tot sufletul meu ! Aveti grija sa nu se infiltreze intre dvs. instigatori pentru a va compromite. Bafta !

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!