Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

marți, 27 aprilie 2010

Dreptul meu la replică !!!

...

Din când în când, răspund celor care mă contactează pentru schimb de bannere şi de linkuri, sau chiar contactez eu personal bloggeri cu scop! E cea mai simplă modalitate după părerea de a ne promova între noi ideile, de a citi lucrările altora şi chiar de a ne face reclamă. Cei care au bannere le afişez cu dragă inimă pe blogul meu, bineînţeles cu condiţia afişării bannerului meu pe blogul lor, cei care nu au, cu la fel de dragă inimă, îi ajut chiar eu să aibă! Unii dintre cei cu banner la rubrica "Recomandări" îl au făcut de mine.


Buuuun... Aseară, după ce am terminat postarea, una a naibii de lungă după cum se observă, am dat 2 semnale către 2 bloggeri cu cererile mai sus menţionate, bloggeri pentru unii cunoscuţi, pentru alţii necunoscuţi... Unul dintre ei este proaspăt premiat de un site. Nu le voi da numele aici pentru a nu-mi pune lumea în cap! De refuzuri m-am mai lovit până acum... Nu au fost primii care din diferite motive au refuzat publicarea bannerului meu. Dar argumentele lor m-au intrigat oarecum, iar în postarea mea din seara asta doresc să le dau un răspuns. Un răspuns la care aştept chiar şi eu un răspuns! Pe măsură!


Motivele pentru care au refuzat bannerul meu au fost, primul - aflare lui Adrian Năstase în lista mea de bloguri (de parcă aş scrie în fiecare zi despre Adrian Năstase), în timp ce al doilea blogger, la o scurtă aruncare de privire pe aici, i-a simţit imediat pe Dan Voiculescu şi pe lingăii lui în gât (probabil referire la Mihai Gâdea, Mircea Badea, Radu Tudor, şi Valentin Stan - ale căror etichete cu emisiunile respective sunt afişate pe blog).


Imediat mi-am dat seama că am nimerit unde nu trebuie, la uşa a 2 portocalii, simpatizanţi ai actualului regim, unul dintre ei recunoscându-mi că nu este mulţumit de actuala putere, dar că el l-a votat pe Băsescu! Opţiunea lor politică nu mă interesa şi nici nu mă va interesa vreodată! Nu mă interesează opţiunea politică a nici unuia dintre voi, şi în nici un caz ea nu este un criteriu în schimbul de banner! Ceea ce scriu aici reprezintă doar simplele mele păreri, pe care le supun comentariilor voastre, păreri pe care nu este obligatoriu să le împărtăşiţi!


În acelaşi timp ţin să precizez: nu m-am ferit niciodată să recunosc că sunt un simpatizant al omului politic Adrian Năstase! Rămân de părere că România ar fi arătat altfel, în bine, cu el Preşedinte. Cu excepţia demagogiei şi a modului de a electriza mulţimile cu discursul său, Băsescu îi este net inferior lui Adrian Năstase! La orice capitol! Pornind de la nodul cravatei şi terminând cu mersul spre tribuna de unde urmează a-şi citi discursul, un ochi cât de cât format poate face diferenţa între cel ce are prestanţă de şef de stat şi cel ce nu merită o astfel de demnitate! Unde mai punem la socoteală că din punct de vedere intelectual diferenţa dintre cei doi este asemănătoare cu cea dintre Groapa Marianelor şi Vârful Chomolungma, bineînţeles în favoarea lui Adrian Năstase.


În sprijinul ultimei afirmaţii vin cu următoarea emisiune - Apropo Tv, pe care vă invit s-o urmăriţi. Ea a fost difuzată de Pro Tv, post pe care nu-l putem acuza de vreo părtinire politică.


Adrian Năstase la muzeul hărţilor
pe apropotv.protv.ro




Aştept din partea lor, dar şi din partea voastră orice material, asemănător celui de mai sus, care să demonstreze că şi în tabăra cealaltă există cultură, rafinament, şi un aer de intelectualitate! Iar pentru că sunt îngăduitor, voi extinde aria, de la Băsescu la orice membru din linia întâi a partidului aflat la guvernare: Boc, Udrea, Blaga, Berceanu, Videanu, Ridzi, Roberta Anastase, Funeriu... Oricine!!! Materialul va fi publicat aici fără cea mai mică ezitare!




Share/Bookmark
Dreptul meu la replică !!!

17 comentarii:

  1. Draga Ziyati, (ma adresez tie asa cum mi te-ai adresat si tu mie in ultimul post-it trimis)

    Din cate imi aduc eu aminte de aseara, nu am precizat absolut niciun nume din lunga ta lista de simpatizanti. Faptul ca te-ai simtit sau l-ai simtit pe Adrian Nastase este numai treaba ta. Motiv pentru care tin sa te anunt ca nu Nastase este motivul pt care te-am refuzat. In schimb, din bannerele afisate de tine am tras concluzia ca esti mare fan Antena 1, Antena 3. Consider ca am spus tot cu asta. In acelasi timp, blogul tau abordeaza o politica bazata pe ceea ce spun antenistii si politica in general. Ceea ce nu vei gasi pe blogul meu. Este treaba ta ce scrii pe blog, nu ma intereseaza, dar nu am de gand sa te includ in blogroll doar pt a fi acolo. Nu este vorba ca nu impartasesc parerile tale de pe acest blog, este vorba ca nu ma intereseaza, daca intelegi ce vreau sa spun. Nimic din ce este scris aici nu consider destul de interesant pt a ma face sa revin. Parerea mea!
    Daca stiai sa accepti un refuz, atunci nu faceai gargara cu acest post. Este destul de evidenta discrepanta intre stilurile noastre de scris si subiectele abordate.
    De asemenea, nu ma intereseaza jocul tau cu materiale doveditoare de cultura a pdl-istilor, din partea mea poti sa-i pictezi icoana lui Nastase si sa-l balacaresti pe Zeus.
    Acestea fiind zise sper ca am clarificat ceea ce s-a clarificat aseara si iti doresc o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Erata la ultima propozitie: ceea ce NU s-a clarificat aseara

    RăspundețiȘtergere
  3. Heeey ;)) ce rapid ai fost... Sincer? Nu mă aşteptam... În fine... Îmi pare rău că nu mai am post-it-urile de aseară... Atunci nu observasei diferenţe de gândire sau de stiluri... doar pe Năstase în blogroll! =))


    Blogul meu e în mare măsură unul politic (în mare măsură pentru că mai tratez şi alte subiecte), dar care nu se bazează pe ce spun anteniştii! El se bazează pe realitatea românească! Îmi place să cred că şi tu trăieşti printre noi, şi ştii despre ce e vorba!


    În al doilea rând nu o să-i pictez icoană lui Năstase! Are şi el păcatele lui! Dar raportat la profesionalism... scuză-mă, chiar "Zeus" cum zici tu a spus că a fost cel mai bun prim-ministru de după '90!


    Şi nu în ultimul rând, eu am acceptat refuzul tău la fel ca şi pe al altora, doar că tu ai avut un motiv cel puţin hilar... În comentariu ţi-ai mai coafat un pic explicaţia... Nu e rău!


    Oricum, baftă multă îţi urez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu chiar ai o problema cu alde Nastase.
    Straduieste-te foarte, foarte tare si adu-ti aminte ce spuneam aseara in post-it si daca era pomenit vreun nume. Sincer, straduieste-te.

    In cazul in care tot nu ti-ai adus aminte o sa-ti spun eu. Am zis ca ai in blogroll anumite personaje (FARA sa dau NUME) pe care nu le agreez si ca nu impartasim aceleasi idei si viziuni. Ring a bell?
    Eu nu coafez absolut nimic. N-as avea motiv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Regret din ce în ce mai mult că am şters post-it-urile! Şi mai regret că nu-mi dai nici un material de publicat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei, asta e. Unii da, alţii ba, lumea merge înainte, vremea trece peste noi.
    Ziyati am intrat pe blogul tău pentru că mi-a plăcut blogul, nu cei pe care i-ai înşirat margine (oameni sau programe). Adrian Năstase, agreeat sau înjurat, a fost şi rămâne un bun politician. El şi Iliescu sunt singurii care nu au putut fi înghiţiţi de devoratorul politic Băsescu. Pro sau contra, acesta-i adevărul pe care-l recunoaşte, printre dinţi, chiar Băsescu.
    Cât timp nu-mi închizi uşa, voi mai veni pe aici.
    Noa serbus mă dragă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai perfectă dreptate! Diferenţa e că în timp ce la P.S.D. au putut apare suucesori ai lui Iliescu, prezidenţiabili, la P.D.-L. e mai dificil! Deocmdată nu răsare nici unul... Ăştia sunt... partid de lider... Moare liderul - moare şi partidul... asta dacă nu buchiseşte Băsel vreo şmecherie...

    Nu am închis şi nu voi închide uşa nimănui! Am câte "un pahar de vorbă" pentru fiecare!

    "Noa serbus" dragă abbibal!

    RăspundețiȘtergere
  8. Lui Nastase ii apreciez cultura si umorul, insa, nu pot sa nu vad trufia pe care o afiseaza si setea de a fi "buricul pamantului". Ii citesc cu regularitate blogul, insa, de multe ori, nu pot sa nu ii vad fatarnicia.

    Faptul ca Basescu se comporta ca un "ji-morison" inchipuit atunci cand arunca sticla de sampanie in multime, de la inaltimea functiei prezidentiale, nu il face pe Nastase mai valoros. Termenul de comparatie este complet nepotrivit.

    Gand bun!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ "Virtualkid": Mă bucură faptul că ți-ai exprimat punctul de vedere. E normal ca o persoană să aibă calități și defecte, iar optica noastră asupra ei să stârnească simpatii și antipatii. Apreciez faptul că ai găsit și calități, dar în același timp și defecte, iar asta înseamnă obiectivitate. Eu am spus mai sus, într-un alt comentariu, că Adrian Năstase nu merită icoană, având la rândul său păcatele lui, dar din punctul meu de vedere este mult superior lui Traian Băsescu. Alții pot avea alte puncte de vedere, nu mă deranjează deloc.

    Incă o dată mă bucur că ți-ai exprimat punctul de vedere. Te mai aștept și cu alte ocazii "la un pahar... de vorbă..."! Până atunci, s'auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai probabil, am sa revin.
    Nu am sa revin asupra parerii ca daca il comparam pe Nastase cu matrosul, pur si simplu, ne pierdem vremea.
    As propune sa-l asezam langa Corneliu Coposu, ca sa vedem daca valoreaza ceva.
    Istoria este plina de lichele destepte(nu este nicio aluzie!).

    RăspundețiȘtergere
  11. Așa cum comparația dintre Adrian Năstase și "matrosul" este o pierdere de vreme, undeva pe aproape, este și o comparație între Adrian Năstase și Corneliu Coposu, cu precizarea că, Corneliu Coposu de-a lungul carierei sale politice a fost în prima parte lipsit de șansă (al doilea război mondial, Mareșalul Ion Antonescu și venirea comunismului) și în ultima parte lipsit de timp (vârsta înaintată și boala căpătată în greii ani de detenție). Cu toate acestea după moartea sa, Corneliu Coposu a fost numit Președintele Moral al României, titlu ce nu va mai fi atribuit, după părerea mea, nici unui alt om politic român.

    Și Corneliu Coposu și Adrian Năstase au meritele lor în așa zisa dezvoltare a țării, deși amândoi, la momente diferite nu s-au bucurat de o încredere sporită din partea electoratului (după '90 Coposu era cel mai hulit om politic al țării, iar Năstase a împărtășit aceeași soartă după 2004).

    Din păcate timpul este ireversibil! Rămâne doar să învățăm din greșelile trecutului și să nu le mai repetăm.

    RăspundețiȘtergere
  12. Intamplator ma aflu aici, consider ca este educat sa lasi cel putin un salut cand intri si citesti. Deci:
    un zambet!
    monik

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. %%%%%O nouă revoluţie%%%%
    Basescu: Tăiem 25% din salariile bugetarilor, 15% din pensii şi şomaj!" Asta a spus azi, 6 mai 2010, Preşedintele nostru. Tineri, ridicati capul şi haideţi să ne unim şi să ne adunăm toate forţele ca să luam masuri drastice împotriva sistemului din Romania. Azi România a cazut drastic pe o pantă a extremismului şi a batjocurei faţa de tot ceea ce înseamna valori ale libertaţii omului! Numai noi suntem şansa unei generaţii. Este de neconceput cum în secolul XXI aşa ceva să se întample, să fim luaţi în batjocură şi bagaţi în datorii! În 1989 fraţii noştri şi-au vărsat sângele pentru ca nouă să ne fie bine! Unde e binele?!
    Numai noi suntem forţa ce putem schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cea mai buna solutie este votul Poporului de a cere Uniuni Europene de a trimite Presedinte si Guvern strain cel mai bine Nordic , Istoria o confirma cea mai buna dezvoltare economica cunoscuta de tara noastra a fost la venirea Regelui , e timpul sa intram in acelasi ciclu sa chemam straini sa ne mane ca pe o turma de Oi ratacite:)) Nu mi fac cont pe Blogul tau dar am citit o mare parte , interes cat de cat personal sunt Denis poate iti pare cunoscut numele

    RăspundețiȘtergere
  16. Salut Denis! Nu numai că-mi eşti cunoscut... ştiu cine eşti. Mă bucur că îmi citeşti din când în când blogul! Nu trebuie să-ţi faci cont pe blogul meu, trebuie doar să fii logat pe un cont google, sau să ai o adresă de gmail!

    În altă ordine de idei şi eu aş fi foarte fericit dacă România ar mai fi o monarhie constituţională! Din păcate nu se mai poate! E cam târziu... În '90, în necunoştinţă de cauză românii au decis altfel...

    Merci de vizită! Mai aştept şi alte comentarii de la tine! Baftă mare şi s'auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ieri am dat de Blog din una in alta , O componenta iti lipseste care dupa parerea mea e cea mai importanta , uiti ca la Baza motivatiilor oamenilor stau si interesele creaturilor Spirituale , normal pt a fi mai interesant si probabil realist eviti aceasta Latura , pacat Satan care e dusmanul nr 1 al fiecarui om in parte a reusit in mare masura sa Distorsioneze fiecare principiu si aspect al vieti inclusiv conceptia despre existenta lui , despre tacticile lui si mai grav inca de la inceput a fost Calomniator la adresa Creatorului si mai tarziu la Adresa Oamenilor in episodul cu Iov asa ca pana nu e bagat la Puscarie El si cu toate ajutoarele lui nu se va ajunge la perfectiune , nu stiu cat de bine stai in acest domeniu sau de macar crezi , dar realitatea este ca tot ce se intampla pe Pamant este spre indeplinirea tuturor Promisiunilor facute de Dumnezeu oamenilor si nu mai e mult pana cand Guvernul promis de el va zdrobi orice alta guvernare pamanteana , asa ca cel mai logic pt fiecare om in parte va fi sa isi puna increderea in Cel ce s-a tinut de mii de ani de fiecare Promisiune in parte , insusi numele sau inseamna ca duce la indeplinire orice Promite.

    Daca te deranjeaza astfel de comenturi o sa ma abtin , nu mai pot cantari nimic din ce vad fara a analiza si din punctul de vedere spiritual ca de acolo este Izvorul tuturor actiunilor Denis

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!