Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

miercuri, 9 iunie 2010

Cum ar arăta România fără ei?
Fără Băsescu, Boc şi restul?

...


Sunt din ce în ce mai indignat! Din ce în ce mai supărat! De ce? Pentru văd ceea ce vedem toţi, o ţară fără nici un orizont, dezolată, tristă, condusă de oameni nepăsători! Iar nepăsarea lor doare! Se vede pe faţa omului de rând durerea! E un sentiment ciudat să observi, după o minimă analiză, cum ăştia îşi bat joc de noi toţi, şi noi aproape că avem mâinile legate! Nu putem face nimic! Aproape nimic! Suntem iar la mâna lor! Mereu am fost...


Alţii şi au vărsat sângele pe câmpurile de luptă pentru ţara asta, iar ei... Conducători au mai fost! Şi mai buni şi mai răi... De la Mircea cel Bătrân şi Alexandru cel Bun, la Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazu, Carol I şi Ferdinand I cel Loial (ultimii doi nici măcar nu erau români) - toţi s-au străduit sub responsabilitatea funcţiei de şef de stat să se achite cât mai bine de sarcinile ce le reveneau! Ei sunt nişte modele! Ar trebui să fie nişte modele pentru noi toţi, dar în special pentru dumneavoastră domnule Băsescu, pentru dumneavoastră domnule Boc! Dar oare sunt?


Câţi dintre tinerii de azi ar putea să lege câteva fraze despre cei enumeraţi mai sus? Din păcate cred că foarte puţini... De asta suntem unde suntem... Pentru că în primul rând ne-am uitat trecutul... Pentru că uşor uşor ne pierdem identitatea ca naţie! Din popor devenim populaţie! Ăsta e crudul adevăr!


Am putea căuta vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns ţara, pentru situaţia în care am ajuns noi ca popor! În momentul de faţă nu se întrevede nici o schimbare în viitorul apropiat... Îmi pare rău să o spun! Dar pe cine am putea învinovăţi? Un pic peste jumătate din cei ce s-au prezentat la vot acum 6 luni a decis! Sunt tot de-ai noştri! Au crezut, au fost cumpăraţi sau au fost forţaţi - cert este că ei au decis! În naivitatea lor, imaginile de mai jos au avut ecou:




Jumătate din ţara asta a vrut România pe mâinile lor! Unde e România cea dreaptă domnule Blaga? Unde sunt autostrăzile, "drumurile ca lumea" domnule Boc? Despre ce educaţie vorbiţi doamna Sufina când profesori şi învăţătorii îşi desfăşoară activitatea în şcoli aflate în paragină, cu elevi ai căror părinţi nu au bani pentru manuale? Asta e România normală în viziunea dumneavoastră domnule Videanu? Aşa trebuie condusă România în vremuri grele domnule Stolojan?


Desigur întrebările sunt retorice! Dar tot mai mulţi români ies în stradă nemulţumiţi de felul în care arată România în mâinile voastre! Aţi adus ţara pe marginea prăpastiei! Nu aţi ştiut să o conduceţi, nu aţi ştiut să guvernaţi onest faţă de oameni, iar acum loviţi acolo unde doare cel mai mult: în părinţii şi bunicii noştri! Tăierea pensiilor este o măsură absolut nedreaptă! După o viaţă de muncă luaţi din meritul lor! Nu e corect! Tăiaţi salariile! Noi cei tineri ne-am mai descurca într-un fel sau altul! Creşteţi impozitele pe produsele de lux! Stopaţi contrabanda! Găsiţi alte modalităţi de a aduce bani la bugetul de stat, dar pentru Dumnezeu lăsaţi pensiile bătrânilor noştri! Nu vă atingeţi de ele! În special cele de la 1.500 de roni în jos!




Materialul de mai sus mi-a fost recomandat la rubrica "Sugestii" de domnul Adrian Cosmescu, căruia pe această cale vreau să-i mulţumesc din suflet pentru această iniţiativă! Am fost profund impresionat! Vă adresez îndemnul de a asculta cu atenţie versurile poeziei "Rugă pentru părinţi" recitată de Adrian Păunescu!



Oare din birourile ministeriale nu se aud strigătele manifestanţilor? Oare mesajele nu sunt suficient de clare, sau sunteţi incapabili să le percepţi?


Plecaţi! România nu vă mai vrea!





Share/Bookmark
Cum ar arăta România fără ei?
Fără Băsescu, Boc şi restul?

11 comentarii:

  1. buna ziyati, de azi am fost deconenctat din "toate blogurile.ro" pentru opiniile mele prea agresive antibasescu.,asa ca nu ai sa mai vezi comentarii semnate cosmescu. probabil ca,,am sa revin sub alt nume...daca e cazul...te anunt.te. salut.

    RăspundețiȘtergere
  2. ziyati, ai grija, tu esti initiatorul grupului "basescu nu este presedintele meu", sa nu te "taie' si pe tine, oricum succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din birourile ministeriale nu se aud decat fosnetele banilor care sunt foarte clar percepute.
    Noi vrem sa plece ei, iar EI vor sa nu mai existam noi. Deja a inceput o lupta, insa sper sa razbim NOI, cei multi. Personal nu as vrea sa plece. As vrea sa ramana si sa plateasca pentru tot ce au furat pana raman in curul gol, pana Udrea nu-si va mai permite sandale de 2500 lei, pana cand Videanu o sa aiba o locuinta de cativa mp facuta din boltari s.a.m.d. S-a capatat la nivel inalt si foarte inalt ideea ca orice ai face nu iti va cere nimeni socoteala. De aici pleaca totul. De douazeci de ani nu se mai opresc din escrocherii si "tunuri" date la nivel mare. Au cautat si cauta sa ajunga la Putere (deputati,senatori,ministri,secretari de stat, consilieri, chiar si cea mai ravnita functie in stat - cea de presedinte) numai pentru a putea sa se umple de bani, indiferent prin ce mijloace, ei si nenumaratele lor neamuri. Nu stiu daca nu sunt prea multe degetele de la maini pentru a-i numara pe cei care se gandesc si la starea in care se afla tara si poate vor sa faca ceva pentru binele acesteia. Cred ca si Dumnezeu ii invidiaza pentru cele ce reusesc sa faca si ii lasa sa vada pana unde pot ajunge. Cine stie daca nu cumva chiar Dumnezeu va vrea sa candideze, din aceste motive, la functia de presedinte ? :-o
    Rugamintea mea catre EI ar fi: Nu plecati ! Ramaneti ! Romania va vrea, dar trasi in teapa !

    RăspundețiȘtergere
  4. .
    .
    @Adrian Cosmescu: Îmi place să cred că nu s-a întâmplat aşa ceva! Poate e o defecţiune la site... Poate... Sub ce motiv aţi fost deconecat? Eu am id-ul aministratorului şi pot să vorbesc cu el. Mie mi s-a părut de treabă omul... Contactaţi-mă pe messenger!
    .
    .
    @Belizarie: Analiza dumneavoastră este pe cât de dură, pe atât de pertinentă! Tot ce ne-a mai rămas este speranţa că va trece moţinea de cenzură! Doamne ajută! Astfel am scăpa de primul rău, cei drept mic şi la propriu şi la figurat... 'Om trăi şi 'om vedea!
    .
    Baftă multă tuturor!
    .
    .

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ce sa zic despre drumurile din Romania. Nu sunt ca lumea? Lumea e cam ca drumurile din Romania. Asa cred eu, din pacate.
    Nu cred ca celor din birourile ministerelor le pasa de strigatele din strada. Daca le aud ii mobiliteaza sa fure pana mai pot.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta ma macina si pe mine, cum sa se sfirsasca acest cosmar(interminabil), al intregului popor si acesti criminali sa fie totusi pedepsiti. Dupa fapta si rasplata. Mi-e teama ca fug acolo in paradiosurile fiscale cu toata averea tarii(care e deja acolo) !!!
    Va salut respectoasa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  7. Dobitocii au pus botul la clipul ăsta de doi lei.
    Sunt gata oricând să pun mâna pe armă dacă asta va fi ultima soluţie pentru a scăpa de hoţi.
    Vor să ne vândă precum pe animale la străini, nu mai au ce fura şi aştia ar fi capabili să ne vândă şi organele din noi pentru a mai lua ceva.
    Băsescu sifonarul securităţii ne dă lecţii de democraţie, Udrea eleva membră de partid care îşi sifona profesorii, Videanu al cărui tătic făcea afaceri cu hidra roşie, Boc care a vândut şi băncile din Cluj cât timp a fost primar.
    Âştia ne conduc? Nu fumez dar dacă scăpăm toţi nenorociţii promit să fumez o ţigară.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cind vei striga la ultima solutie ia-ma si pe mine. Barem sa stiu ca nu am trait degeaba.Stiu sa trag.
    Esti cel mai curajos.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  9. .
    .
    Da fraţilor! Sunt perfect de acord cu voi (mă refer aici la ultimele 2 comentarii - Costea şi Odorica Ion): ăştia ne-au adus în aşa fel să fim în stare să punem mâna pe arme, să ne dorim un Vlad Ţepeş care să aibe grijă de hoţi!
    .
    Starea asta de spririt este una gvasi-generală! Asistăm la o radicalizare a opiniei publice, care sătulă de hoţii, de şmecherii, şi de traiul greu, aproape că-i vrea pe actualii guvernanţi morţi!
    .
    Ceea ce uităm noi este că trăim în secolul 21, nu în secolul 15! Atunci era o variantă trasul în ţeapă, acum nu mai este! Şi de altfel... nu ne dorim să moară români, ne dorim să salvăm România! Vreau să conştientizeze actualii guvernanţi că sunt incapabili, că au dus ţara la dezastru şi să plece! Nu aş vrea să se ajungă la o nouă revoluţie... dar dacă asta e ultima soluţie, nici eu nu mă voi da la o parte!
    .
    Baftă mare tuturor!
    .
    .

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu a existat o revoluţie şi nici o mineriadă în adevăratul sens al cuvintelor. Băieţii cu ochii albaştri şi masonii ştiu asta...

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!