Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

joi, 17 iunie 2010

Lista ruşinii!
Lista trădătorilor!

...


Câteva zile aici a stat o preluare de pe un site! Dar pentru că nu sunt un copiator sau un plagiator, am muncit la propria mea pagina cu parlamentari din lista ruşinii! Voi păstra aici doar textul de început de pe listarusinii.ro, după părerea mea cel mai complet site pe această temă, care, pentru o căutare mai uşoară, a pus la dispoziţie chiar şi o hartă. Astfel, fiecare în judeţul lui poate vedea cine a votat tăierea pensiilor şi a salariilor. Toată stima mea pentru munca depusă!


"Aici poţi afla cine sunt parlamentarii care au susţinut măsurile Guvernului Boc de tăiere a pensiilor şi salariilor cu 15% şi respectiv 25%.
Lista ruşinii cuprinde parlamentarii care au validat genocidul social printr-una din următoarele atitudini:

  • Au votat deschis, cu bilele la vedere, împotriva moţiunii PSD+PC
  • Şi-au ascuns votul împotriva moţiunii PSD+PC
  • Au fost prezenţi în Parlament, dar nu au votat
  • Nu au fost prezenţi sau au plecat înainte de începerea votului

Fiecare din aceste atitudini a reprezentat un sprijin acordat Guvernului Boc pentru reducerea otova a tuturor pensiilor şi salariilor bugetarilor. Lista ruşinii nu prezintă separat cele patru categorii de parlamentari, pentru că toţi sunt la fel de vinovaţi indiferent de modul în care şi-au trădat proprii alegători.

Toţi parlamentarii din această listă au pus mai mult preţ pe privilegii şi pe comandamente de partid, în dauna mandatului primit din partea propriilor alegători.

Nu trebuie uitat că în fruntea Listei ruşinii se află chiar preşedintele Traian Băsescu şi primul ministru Emil Boc, care au luat efectiv decizia tăierii pensiilor şi salariilor."


Lista ruşinii, a celor care au pus interesul de partid mai presus de interesul cetăţenilor, a celor care au ales să ne arunce bătrânii, părinţii şi familiile în cea mai cruntă mizerie de după 1989!


Ruşine domnelor şi domnilor parlamentari!



Iată aici, în viziunea mea lista ruşinii! Aici au intrat toţi parlamentarii care nu au votat moţiunea de cenzură. Am încercat să o fac cât mai completă. Sub fiecare parlamentar este precizată circumscripţia unde a fost ales senator sau deputat, cât şi colegiul uninominal unde a candidat. Orice greşeală, vă rog să mi-o semnalaţi la rubruca "Sugestii"! Vă mulţumesc!


Sper că aţi urmărit cu atenţie personajele prezentate, iar data viitoare când mergeţi la vot... faceţi în prealabil un studiu al acestei liste!



P.S. Mulţumiri Irinei! Fără preţiosul ei ajutor, această pagină ar fi fost gata mult mai târziu!





Share/Bookmark
Lista ruşinii!
Lista trădătorilor!

Un comentariu:

  1. Foarte bine ca ai pus lista rusinii. Sa-i stim si noi. Rusine, acestia sint tradatorii neamului nostru, niste criminali. Ucigasii parintilor lor.
    Distrugatorii intelectualitatii romanesti(medici, profesori).Au furat toti, tot din tara si acum ne iau si drepturile. Acest lucru nu a indraznit sa-l faca nici Ceausescu. Daca nu-i pedepsim noi, macar sa-i pedepseasca Dumnezeu, pentru ce au facut poporului nostru si a asa prea mult chinuit.

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!