Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

luni, 4 octombrie 2010

Poli Timişoara --- Rapid Bucureşti
30 DE ANI DE FRĂŢIE VIOLET-VIŞINIE

2 --- 1

Zicu '28, '86 --- Cesinha '25

Motto: "Suntem fraţi cu Timişoara
Ne cunoaşte toată ţara..."
Ca la fiecare deplasare, am plecat cu trenul, o favoare pe care alţi suporteri în afară de noi rapidiştii nu o au. Aproape 9 ore şi 30 de minute a ţinut călătoria până în "patria lui Poli", iar eu unul n-am regretat deloc. Era un meci pe care doream să-l văd, era o atmosferă pe care doream să o trăiesc pe viu! Şi a fost de-a dreptul incredibil!


Am ajuns în Timişoara pe la 20:10. La 20:30 trebuia să înceapă meciul. În gară erau doar 3 poliţişti, care s-au oferit
să ne conducă la stadion pe drumul cel mai scurt. Ceea ce a urmat este cât se poate de grăitor pentru relaţia noastră, a suporterilor rapidişti, cu echipa: 800 de suporteri fugeau prin Timişoara după maşina de poliţie, grăbiţi să ajungă cât mai repede la stadion. Eu unul am intrat în peluză prin minutul 10.


Momentul care a făcut ca gustul amar al înfrângerii să fie dat deoparte s-a petrecut după pauză, cu câteva clipe înainte de începutul reprizei a doua, când galeria timişoreană a desfăşurat
un banner pe care scria:

"DE 30 DE ANI UN NOBIL TROFEU
STEAGURILE NOASTR
E ALĂTURI MEREU"


Zeci de torţe au fost aprinse în spatele acestui banner, iar deasupra lui au fost întinse mai multe steaguri violete, albe şi vişinii, exact culorile celor două cluburi - alb-violet pentru Poli Timişoara şi alb- vişiniu pentru Rapid Bucureşti! Cele două galerii s-au salutat apoi într-o atmosferă de neuitat.Poli a învins cu 2-1 prin golurile lui Zicu. Părerea mea e că a meritat din plin victoria, iar eu unul nu sunt supărat deloc! Îmi pare rău că Rapidul a condus cu 2-0 pe Dinamo la pauză şi a pierdut cu 3-2 în numai 14 minute, nicidecum că am avut 1-0, iar Politehnica a întors scorul! Felicitări Poli Timişoara pentru victorie!Suporterii Politehnicii au creeat o atmosferă extraordinară. Merită respectul nostru, al tuturor, indiferent de echipa pe care o susţinem! Îmi aduc aminte că acum câţiva ani, Poli se chinuia să evite retrogradarea, şi cu toate astea "Dan Păltinişanu" era plin, iar suporterii cântau 90 de minute, sau că acum 2 ani Poli a fost depunctată nedrept în scandalul cu Zambon şi toată Timişoara a ieşit în stradă! Pentru ei şi pentru pasiunea pe care o pun la bătaie meci de meci, cred că ar fi cazul ca Poli Timişoara să devină în următorii 2-3 ani campioană!BRAVO POLI!
RESPECT CVUCS!
Fraţi mereu, orice s-ar întâmpla!POLI şi RAPID
SE IUBESC LA INFINIT
Share/Bookmark
Poli Timişoara --- Rapid Bucureşti
30 DE ANI DE FRĂŢIE VIOLET-VIŞINIE

2 --- 1

5 comentarii:

 1. Bravo Poli! Bravo Rapid! Cele mai frumoase echipe din Romania!

  RăspundețiȘtergere
 2. gioni spune bravo poli echipa mea de suflet

  RăspundețiȘtergere
 3. sunt din bucuresti si tin cu timisoara forta poli

  RăspundețiȘtergere
 4. salut . te rog rog frumos contacteaza-ma . razvanvladescu este messul meu

  RăspundețiȘtergere


Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!