Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

luni, 4 octombrie 2010

Poli Timişoara --- Rapid Bucureşti
30 DE ANI DE FRĂŢIE VIOLET-VIŞINIE

2 --- 1

Zicu '28, '86 --- Cesinha '25





Motto: "Suntem fraţi cu Timişoara
Ne cunoaşte toată ţara..."




Ca la fiecare deplasare, am plecat cu trenul, o favoare pe care alţi suporteri în afară de noi rapidiştii nu o au. Aproape 9 ore şi 30 de minute a ţinut călătoria până în "patria lui Poli", iar eu unul n-am regretat deloc. Era un meci pe care doream să-l văd, era o atmosferă pe care doream să o trăiesc pe viu! Şi a fost de-a dreptul incredibil!


Am ajuns în Timişoara pe la 20:10. La 20:30 trebuia să înceapă meciul. În gară erau doar 3 poliţişti, care s-au oferit
să ne conducă la stadion pe drumul cel mai scurt. Ceea ce a urmat este cât se poate de grăitor pentru relaţia noastră, a suporterilor rapidişti, cu echipa: 800 de suporteri fugeau prin Timişoara după maşina de poliţie, grăbiţi să ajungă cât mai repede la stadion. Eu unul am intrat în peluză prin minutul 10.


Momentul care a făcut ca gustul amar al înfrângerii să fie dat deoparte s-a petrecut după pauză, cu câteva clipe înainte de începutul reprizei a doua, când galeria timişoreană a desfăşurat
un banner pe care scria:

"DE 30 DE ANI UN NOBIL TROFEU
STEAGURILE NOASTR
E ALĂTURI MEREU"


Zeci de torţe au fost aprinse în spatele acestui banner, iar deasupra lui au fost întinse mai multe steaguri violete, albe şi vişinii, exact culorile celor două cluburi - alb-violet pentru Poli Timişoara şi alb- vişiniu pentru Rapid Bucureşti! Cele două galerii s-au salutat apoi într-o atmosferă de neuitat.



Poli a învins cu 2-1 prin golurile lui Zicu. Părerea mea e că a meritat din plin victoria, iar eu unul nu sunt supărat deloc! Îmi pare rău că Rapidul a condus cu 2-0 pe Dinamo la pauză şi a pierdut cu 3-2 în numai 14 minute, nicidecum că am avut 1-0, iar Politehnica a întors scorul! Felicitări Poli Timişoara pentru victorie!



Suporterii Politehnicii au creeat o atmosferă extraordinară. Merită respectul nostru, al tuturor, indiferent de echipa pe care o susţinem! Îmi aduc aminte că acum câţiva ani, Poli se chinuia să evite retrogradarea, şi cu toate astea "Dan Păltinişanu" era plin, iar suporterii cântau 90 de minute, sau că acum 2 ani Poli a fost depunctată nedrept în scandalul cu Zambon şi toată Timişoara a ieşit în stradă! Pentru ei şi pentru pasiunea pe care o pun la bătaie meci de meci, cred că ar fi cazul ca Poli Timişoara să devină în următorii 2-3 ani campioană!



BRAVO POLI!
RESPECT CVUCS!
Fraţi mereu, orice s-ar întâmpla!



POLI şi RAPID
SE IUBESC LA INFINIT




Share/Bookmark
Poli Timişoara --- Rapid Bucureşti
30 DE ANI DE FRĂŢIE VIOLET-VIŞINIE

2 --- 1

5 comentarii:

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!