Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

marți, 23 februarie 2010

"Micul Titulescu" trebuie să devină mare!!!

...

PSD are un nou preşedinte! Iar num
ele său este Victor Ponta. Cel supranumit "Micul Titulescu" l-a învins în finala pentru şefia partidului pe Mircea Geoană la capătul unui congres maraton. Imediat după aflarea veştii, o mare parte a sălii s-a îndreptat spre noul ales, în timp ce din difuzoare a început să cânte "Oda Bucuriei". Flancat de mentorul său politic, după cum l-a descris în mai multe rânduri - Adrian Năstase, Ponta s-a îndreptat spre prezidiu, felicitat de toţi cei care-i ieşeau în cale.



Victor Ponta este de profesie jurist. A funcţionat ani buni ca procuror, ultima dată la Curtea Supremă, la Biroul de combatere a spălării banilor. Aici a fost descoperit, acum zece ani, de Adrian Năstase. De alfel, ca politician, Victor Ponta este creaţia lui Năstase. Iar imaginea de ”figură proaspătă”, de lider tânăr și școlit a lui Ponta, mai poate puncta și în rândul electoratului la care, la ultimele alegeri, au avut acces aproape exclusiv liberalii – tinerii cu educație peste medie.

Năstase este cel care l-a adus în partid, l-a impus în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de tineret. "Din profil, seamănă cu Titulescu", spunea, în 2002, Năstase despre Ponta. Comparaţia i-a adus porecla de "micul Titulescu". În 2003, micul Titulescu intra
în politica mare, ca vicepreşedinte PSD. Între 2001 şi 2004, a ocupat şi funcţia de şef al Corpului de Control al Guvernului Năstase.

A rămas vicepreşedinte în partid şi după ce protectorul său a căzut în dizgraţie. În 2008, a fost numit ministru pentru Relaţia cu Parlamentul în Guvernul Boc. Recent, a mărturisit ce fel de comunicare avea cu premierul democrat-liberal: "Am vrut să-l bat pe Emil Boc şi nu m-a lăsat Dan Nica. Şi pe 1 octombrie mi-a zis: V
ictore, de ce nu te-oi fi lasat?! Si acum regret, dar poate mai am ocazia!"

În campania prezidenţială a fost purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană. Ulterior, când a început bătălia pentru funcţii în partid, i-a declarat război liderului PSD. "Geoană m-a pierdut în noaptea în care s-a dus la Vîntu", a explicat Ponta.


Victor Ponta este al cincilea preşedinte al P.S.D. şi primul preşedinte care nu provine din F.S.N. Şi mai are un avantaj extraordinar: este tânăr, "enervant de tânăr"! Victor Ponta este suflul nou, sângele proaspăt de care P.S.D.-ul avea nevoie! El poate reprezenta primul pas în mult dorita schimbare a clasei politice, hârşită în ultimii 20 de ani, pe bază de competenţă şi nu de nepotism!

Mulţi ochi sunt aţintiţi de acum asupra dumneavoastră Domnule Preşedinte Victor Ponta! Multă încredere şi speranţă vă sunt atribuite!



Share/Bookmark
"Micul Titulescu" trebuie să devină mare!!!

2 comentarii:

  1. Ti-am dat add .. si mie imi place foarte mult cum gadesti ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucură foarte mult cuvintele tale! Sper să mai revii în vizite şi să ţi exprimi şi cu alte ocazii puncul de vedere...

    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!