Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

miercuri, 3 februarie 2010

Previzibil...

...


Era doar o chestiune de timp... Elena Udrea a primit NUP (neînceperea urmăriri penale)...Parchetul de pe lângă ÎCCJ a trimis Camerei Deputaţilor o scrisoare prin care informează că a dispus neînceper
ea urmăririi penale a fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, pentru acuzaţiile formulate de Comisia parlamentară de anchetă.http://www.ironic.ro/Ce se întâmplase în vară, aşa numita "Comisie Parlamentară Udrea" nu a fost decât un foc de paie, având în vedere adversitatea existentă, atunci ca şi acum, între Parlament (comisia respectivă fiind prezidată de Ludovic Orban, restul membrilor aparţinând în mare măsură opoziţiei) şi Traian Băsescu, respectiv Elena Udrea, unul dintre colaboratorii apropiaţi ai preşedintelui.


Comisia parlamentară care a anchetat activitatea Ministerului Turismului a acuzat-o pe Elena Udrea de abuz în serviciu contra intereselor publice, instigare la infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, neglijenţă de serviciu, deturnare de fonduri, conflict de interes, prezentare de date inexacte Parlamentului şi refuzul nejustificat de a prezenta informaţii şi documente Parlamentului.

În plus, Parchetul a decis şi neînceperea urmăririi penale pentru angajaţii Ministerului Turismului.
Între timp, grija pedeliştilor se indrea
ptă spre modificarea statutului (modicarea numelui partidului şi a siglei). Au aparut şi opinii, care mai de care mai "năstruşnice", remarcabile fiind cea a lui Sever Voinescu - mărul şi ale lui Toaderrrr Paleologu - peştele, barca, sirena...

http://www.ironic.ro


Ce treabă au ei... Ce criză ? Ce locuri de muncă ? Care profesori ? Care funcţionari publici ? Statutul partidului e pe primul loc !!

Păi nu ? Păi da !!!
Share/Bookmark
Previzibil...

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu


Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!

Te aştept şi data viitoare!Până atunci... s'auzim numai de bine!