Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

luni, 1 februarie 2010

Trist, dar adevărat, mânca-ţi-aş !!!

...

Extraordinară emisiunea lui Mircea Badea din seara asta! Pentru cei care au ratat-o, ea poate fi urmarită pe site-ul Antena3 sau aici. Asta aşa... să nu uităm în ce ţară trăim... unde ruşinea şi bunul simţ sunt noţiuni abstracte...


http://www.ironic.ro


Încă o dată felicitări celor peste 5,2 milioane de... votanţi ai lui Traian Băsescu! Cred că se regăsesc în tot ceea ce se întâmplă pe plaiurile mioritice... Felicitări!


În altă ordine de idei, partidele politice se pregătesc de congrese. În timp ce în P.N.L. nu se pune problema unor schimbări radicale, Crin Antonescu având o poziţie consolidată, în P.D.-L. se aruncă tot felul de perdele de fum, cum ar fi schimbarea numelui, a siglei... simple subiecte de presă...

De departe, cea mai interesantă situaţie este în P.S.D., un partid şi aşa măcinat de lupte intestine. Înfrângerea în alegerile prezidenţiale au creeat premisele unor reaşezări ierarhice, împărţirea liderilor în tabere, alianţe pro sau contra, radicalizarea unor membri, iar apropiatul Congres se anunţă cât se poate de interesant!

'Om trăi şi 'om vedea...




Share/Bookmark
Trist, dar adevărat, mânca-ţi-aş !!!

2 comentarii:

  1. mihai matei-http://www.ironic.ro Ma bucur ca ti-au placut desenele mele si iti multumesc ca le-ai postat! Sa stii, insa, ca mult mai corect era sa indici sursa si autorul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper că am reparat greşeala! Într-adevăr, ai dreptate, chestia asta trebuia făcută mai demult. De acum, voi preciza de fiecare dată sursa desenelor, în semn de respect faţă de munca ta!
    Cu stimă te salut!

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!