Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

miercuri, 10 februarie 2010

Din nou Ridzi...

...

Fostul ministru al Tinerteului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi precum şi alţi funcţionari, mulţi dintre ei membri PD-L, vor fi trimişi în judecată şi în alte dosare penale decât cel deja instrumentat în cazul "2 Mai - Ziua Tineretului", susţine jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.



Jurnalistul precizează că Gazeta Sporturilor va publica în zilele următoare detalii despre această afacere şi despre persoanele implicate.

"În curînd o parte a lor vor fi trimişi în instanţă, ca acuzaţi. Dar nu numai pentru 2 Mai, ci şi pentru încă o acţiune aproape identică! E vorba de mai puţini bani decât la 2 Mai, dar relevant este modelul, general valabil pentru felul în care se fac achiziţiile publice în România. Fie că e vorba de o scenă sau de o autostradă, aşa se fură! Cazul Ridzi, la plural începând de azi, a reuşit să developeze pe înţelesul oamenilor mecanismul" mai scrie jurnalistul.

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie confirmă afirmaţiile lui Tolontan. DNA i-a solicitat, marţi, procurorului general al României să declanşeze procedura de ridicare a imunităţii parlamentare într-un nou dosar al Monicăi Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului, înaintând în acest sens actele din dosar.


http://www.ironic.ro



Conform Antena3, în
prim
ul caz, Ridzi a fost acuzată că a cheltuit nejustificat peste 600.000 de euro pentru a organiza de Ziua Tineretului, două concerte, în Bucureşti şi Costineşti, şi o serie de evenimente sportive, culturale şi artistice. Adeversarii politici ai ex-ministrului s-au folosit de acest prilej pentru a susţine că toate evenimentele de pe 1 şi 2 mai 2009 au avut ca scop promovarea candidatului independent Elena Băsescu în cursa pentru Parlamentul European. Pentru mai multe detalii despre cazul Ridzi click aici.

De pe youtube am cules materialul următor. La vremea respectivă mi s-a părut ceva incredibil, un curaj fantastic al celor de la Gazeta Sporturilor şi al lui Florin Chilian, care pur şi simplu sfidau puterea acuzând un ministru de corupţie.


"Dacă doriţi să revedeţi!"


Desfăşurarea ulterioară a evenimentelor ne-a arătat că lururile erau cât se poate de serioase! Stau şi mă gândesc acum... cât s-a chinuit Băse să-l agaţe pe Năstase cu termopanele lui 5 ani de zile şi n-a reuşit...


Să fie oare Ridzi întâiul ministru condamnat pentru fapte de corupţie ???
'Om trăi şi 'om vedea...


Tot umblând hai-
hui pe youtube am găsit şi următorul material, pe care-l dedic cu multă căldură scumpei mele prietene C. - admiratoare a actualului sistem...




Asta-i ţara fraţilor!
Romania - the land of choice !!!

Vizionare plăcută tuturor !!!

Vizionare placută draga mea C. !!!





Share/Bookmark
Din nou Ridzi...

5 comentarii:

  1. am adaugat bannerul.Spor la scris!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. e cel mai tare cantec dedicat romanilor =D=D...
    de mult nu am mai ras asa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţam fain! Mă bucur că v-a plăcut, dar e trist tot ce se întâmplă în Românica asta a noastră... Trist rău...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu prea gust gluma!

    Parca un singur om poate fura in halul asta fara sa se prinda nimeni?! Exista "cineva" care controleaza toate miscarile ministrilor

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!