Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

vineri, 16 aprilie 2010

Gestul unor ROMÂNI ce simt româneşte

...

Din când în când, răzbat opiniei publice gesturile unor concetăţeni, sătui de imaginea pe care ţara noastră o are în exterior, şi de etichetele, ce ni se aplică pe nedrept, - ţigani şi cerşetori. Astfel de gesturi sunt rare, asemănătoare unor picături de "Vlad Ţepeş" într-un ocean de "Nicolae Guţă". În condiţiile în care politica externă a României este la pământ, şi nu se face nimic în acest sens pentru îndreptarea lucrurilor, fapta lor este cu atât mai lăudabilă, şi
e un miracol cum nişte cetăţeni simpli au avut curajul să ia taurul de coarne şi să strige clar şi răspicat: "Românii nu sunt ţigani!", deşi modul în care a fost făcută ar putea ridica nişte controverse.



Dar iată despre ce e vorba: **
Site-ul publicaţiei Daily Telegraph a fost spart de către un grup de hackeri din România, deranjaţi de felul în care cetăţenii români sunt trataţi în presa britanică, fiind asociaţi cu persoanele de etnie romă care comit infracţiuni în străinătate. Potrivit The Guardian, două secţiuni ale site-ului au fost atacate de grupul numit "Romanian National Security". Una dintre emisiunile realizate de britanici care i-a făcut pe hackeri să se simtă insultaţi este Top Gear, episodul filmat în România. Cei care au reuşit să atace site-ul publicaţiei britanice au înlocuit paginile celor două secţiuni cu imaginea unui steag al României, sub care au notat câteva remarci la adresa britanicilor. Ei acuză încercarea de denigrare a imaginii României în presa britanică şi în emisiunile realizate în Marea Britanie, în care românii sunt numiţi "ţigani români".


"Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reala şi numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.

Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!", este mesajul postat de hackeri.

Mesajul se încheie cu o frază scrisă în engleză. Tradusă, aceasta este: "Ghiciţi ce, ţiganii nu sunt români, idioţilor!".

Potrivit The Guardian, mesajul conţinea şi un link către un site pe care este postată melodia "The Lonely Shepherd". Aceasta este interpretată de Gheorghe Zamfir şi apare pe coloana sonoră a filmului "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino.

Una dintre remarcile făcute în episodul Top Gear filmat în România, care ar putea fi considerate jignitoare la adresa românilor, apare în primele minute ale emisiunii.

"Ne imaginam că în România este plin de vaci şi de oameni care aruncă cu pietre în ţigani", spune unul dintre cei trei prezentatori.

Părerile cu privire la felul în care imaginea României este redată în episodul respectiv sunt împărţite. Mulţi consideră, însă, că reclama făcută ţării noastre nu a fost una tocmai pozitivă.**

Ştirea poate fi citită pe site-ul antena3, unde puteţi viziona şi câteva secvenţe din emisiunea cu pricina - Top Gear.





Pentru a reveni cu picioarele pe pământ (nu e frumos să ni se urce românismul la cap), vă mai supun lecturi altă ştire... Ia uite
aici, ştire de ştire: **O tânără de 24 de ani din Manchester a declarat pentru ziarul The Daily Star că a devenit dependentă de sex după ce a căzut de pe o placă Wii Fit Board.

Amanda Flowers, tânăra în cauză, spune că acum are nevoie să facă sex de 10 ori pe zi pentru a se simţi normal. Ea a fost diagnosticată de un medic cu sindromul "excitării sexuale permanente" (persistent sexual arousal syndrome), care ar fi apărut din cauza unui nerv distrus de căderea de pe placa Wii Fit.

Dacă numele sindromului nu iţi spune prea bine despre ce e vorba, Amanda ştie cum să fie cât mai explicită: "A inceput ca un fior acolo jos înainte să îmi străbată tot corpul. Câteodată senzaţia era atât de mare încât aveam un orgasm care mă făcea să tremur". Ea se excită acum de fiecare dată când vede un lucru care vibrează, chiar şi un telefon mobil.

Tănâra de 24 de ani nu a menţionat dacă intenţionează să dea în judecată Nintendo pentru boala sa, deşi nu ar fi o surpriză prea mare - au existat procese şi mai ciudate. În lipsa unui tratament, ea se mulţumeşte "să-şi controleze pasiunea prin tras aer în piept" şi speră că într-o zi să-si găsească "un super-armasar care să o satisfacă". **


Aşa ceva... mai rar... Atât am avut de spus deocamdată... O zi bună tuturor, şi s'auzim numai de bine!





Share/Bookmark
Gestul unor ROMÂNI ce simt româneşte

2 comentarii:

  1. Bună dimineaţa.

    Că eşti antimanele mă bucur. Că eşti antibăsescu îmi pare bine. Că ai asociat blog lui Adrian Năstase mi-ai dat o idee, dar mă mai găndesc. Blogul meu este mai mult cu fotografii.
    Te invit cu mult drag la o plimbare virtuală prin Băşgradul de azi. Mulţumesc. :-t

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucreţiu Pătrăşcanu cică ar fi zis: "Înainte de a fi comunist sunt român!" Aşa şi eu dragul meu Abbilbal... Dacă manelele ar fi reprezentat un lucru bun pentru bagajul cultural al poporului român, crede-mă că aş fi fost cel mai înfocat manelist! Dacă Băsescu ar fi fost un bun preşedinte aş fi fost cel mai aprig susţinător al lui! Din păcate nici manelele şi nici Băsescu nu au adus nimic bun pentru ţărişoara asta...

    În ceea ce-l priveşte pe Adrian Năstase, chiar şi Băsescu a recunoscut că a fost cel mai bun prim-ministru de după '89 (nu înţeleg de ce trebuie să ne raportăm la 1989... de ce nu ne raportăm la 1938 de exemplu). Sunt de acord că a avut şi el greşelile lui, dar a avut viziune şi s-a gândit la ce rămâne după el! După ăştia ce rămâne? Subiectul e lung, putem discuta mult!

    Concluzie: înainte de a fi antimanele, antibase şi simpatizant al lui Năstase sunt român! Oricare dintre cele de mai sus ar aduce plus-valoare României ar fi promovat pe acest blog!

    "Că ai asociat blog lui Adrian Năstase mi-ai dat o idee, dar mă mai găndesc." - despre ce e vorba?

    Te mai aştept şi cu alte ocazii în vizită "la un pahar... de vorbă..."! Pân'atunci s'auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!