Bonjour popor !!!!!! Tot fericit, tot fericit ????

BannerFans.com

luni, 19 aprilie 2010

Ooole ole mulţumim RAPIDULE !!!
Ooole ole mulţumim Oltchimule!

...

18 aprilie 2010

stadion Giuleşti - Valentin Stănescu


Ce seară! După meci eram prea euforic să scriu ceva, iar astăzi încă nu-mi găseam cuvintele! Într-o atmosferă cum numai suporterii înfocaţi din Giuleşti ştiu s-o creeze, Rapid a zdrobit pur şi simplu rivala din Ghencea cu un neverosibil 5 - 1 ! Deşi parcursul din acest retur nu a fost pe măsura aşteptărilor, parcă s-au mai trecut cu vederea ultimele prestaţii şi cel mai important cred că a fost razbunat cazul "bricheta" de acum 2 sezoane! Bravo băieţi! Suntem mândrii de voi!



Mai lipsea ceva ? Da! Declaraţia lui Mihai Stoichiţă de după meci! Tehnicianul "roş-albaştrilor" spune că trăit cea mai mare umilinţă din cariera de antrenor, însă a fost doar o întâmplare:
"Uneori se mai întâmplă şi aşa ceva. Am trăit cea mai mare umilinţă! Am avut acţiuni de poartă, dar naivităţile din apărare ne-au costat. Rapid a lăsat impresia că putea marca la orice fază. E doar un meci pierdut, dar într-un mod neonorabil. Tot ce s-a întâmplat în această săptămână la Rapid i-a motivat. Îl felicit pe Andone. Este îngrijorător modul în care unii dintre jucători s-au prezentat în această seară. Jelev nu se completează bine cu Tudose şi pare că Parpas devine indispensabil. Nu am avut alte soluţii şi nu puteam face alte scamatorii fotbalistice. Acest scor nu este pentru noi o catastrofă, o umilinţă este, dar nu o catrastofă. Asta este, ne simţim umiliţi, vom lăsa capul jos săptămâna asta. Am pierdut jucând. Ne cerem scuze suporterilor", a declarat Stoichiţă.

Rapid - Steaua 5 - 1


sursa: youtube


Ceea ce s-a întâmplat aseară pe Giuleşti e mai mult decât magie, mai mult decât orice! Astea sunt lucruri care ne depăşesc! Cuvintele ne depăşesc! Victoria asta ne sufocă. O forţă divină, o forţă cum numai poate o singură dată ai şansa să simţi, s-a revărsat asupra templului în care visele se destramă şi apoi se refac imediat, cât ai clipi din ochi, doar acolo, pe Giuleşti! În teren au fost aceiaşi jucători care încă de la începutul returului ne-au supărat în continuu. Diferenţa e că în acest meci i-am vazut incredibil de motivaţi şi de puternici. Hotărâţi să facă fericit un public nebun şi să declanşeze în sufletele noastre ceva ce nu are nume, o fericire supremă…

O victorie pentru Sandu Neagu, o victorie pentru istorie! Forţa aia divină s-a imprimat pe Giuleşti, pe tot ceea ce-nseamnă dragostea pentru alb-vişiniu. De câte ori ne-a aratat RAPIDul că e capabil de orice? De câte ori ne-a adus în pragul disperării? De câte ori ne-a înnebunit pur şi simplu? N-am numărat, însă senzaţia de aseară nu am mai cunoscut-o niciodată!



Aceasta este foaia meciului, calificativele fiind puse de cei de la Pro Sport, realiste în opinia mea!


Tot ieri duminică, într-o atmosferă la fel de vulcanică şi de pasionantă ca cea de pe Giuleşti, în Sala Sporturilor "Traian" din Râmnicu Vâlcea, Oltchim a reuşit o performanţă extraordinară pentru sportul românesc în general şi pentru handbalul românesc în special: calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal!





Am pus mai jos caseta tehnică a partidei, tot în opinia celor de la ProSport, singurii care au scris în presa de specialitate despre acest eveniment deosebit! Ţin să precizez că, de la microfonul crainicului stadionului Giuleşti, a fost anunţată imediat calificarea fetelor de la Oltchim în finală, veste ce a fost primită cu urale de spectatorii prezenţi în tribune!





Iar aici vă invit să urmăriţi într-un rezumat golurile echipei vâlcence!







Ţinem pumnii strânşi fetelor în finala cu Viborg! Sunt cele mai bune şi au o şansă teribilă de a câştiga această competiţie! Indiferent de deznodământ noi suntem mândrii de ele!



Oooleeee oleeeeeee mulţumim RAPIDuleee!!!


Oooleeee oleeeeeee mulţumim Oltchimuleee!!!





Share/Bookmark
Ooole ole mulţumim RAPIDULE !!!
Ooole ole mulţumim Oltchimule!

3 comentarii:

  1. Ca fost ceferist, niciodată nu am fost rapidist sau susţinător înfocat al vreunei echipe feroviare. Ba mai mult. De Sf.Nicolae în 1989 am stat 8 (opt) ore în cabinetul directorului General de la RCF Cluj pentru a mpă lămuri să strâng cotizaţii pentru Rapid (CFR Cluj atunci era în B) şi n-a avut pe cine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spre deosebire de tine abbibal, eu sunt a 3-a generaţie de rapidişti din familie! Şi bunicu meu, Dumnezeu să-l odihnească, era rapidist, şi tata şi eu suntem rapidişti!

    Hai RAPIDU!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai Rapid! :X
    Ahoe, un strigăt din vechea Troie, pentru gaşca lui Dan Coe... :)

    RăspundețiȘtergere

BannerFans.com

Mulţumesc pentru timpul acordat vizionării acestui blog, mai ales dacă ai lăsat un comentariu sau o sugestie!





Te aştept şi data viitoare!



Până atunci... s'auzim numai de bine!